A Teen Wolf film első trailere is bemutatkozott az ide Comic-Conon

A Teen Wolf – magyarul Farkasbőrben amerikai televíziós sorozat 2011-ben indult és egészen 2017-ig futott, 6 évadot és kerek 100 epizódot élt meg. A sorozatot az 1985-ös hasonló címü film inspirálta, de a filmnél sokkal komolyabb és drámaibb. Olykor sötét, komor és véres, ugyanakkor megvan benne a humor helye is.

2021-ben érkezett a ír, hogy a Paramount+ adó elkészíti a sorozat folytatását egy egész estés film formájában, amit ugyanaz a Jeff Davis ír, akinek a sorozatot is köszönhetjük.

És hogy kik térnek vissza? Az alábbi videóból megtutdhatjátok.

Két közönség kedvenc szereplő sajnos biztosan nem tér vissza. 2022 februárjában a Deadline arról számolt be, hogy Arden Cho nem fog visszatérni Kira Yukimura szerepében, miután állítólag fehér kollégái fizetésének felét ajánlották fel neki.

„Remélem, hogy nagyot üt majd, de én nem fogok szerepelni benne.”

Dylan O’Brien

Dylan O’Brien aka Stiles Stilinski 2022. március 9-én, a Varietynek adott exkluzív interjújában megerősítette, hogy nem fog szerepelni a filmben.

„Nehéz döntés volt. Sokat gondolkodtam” – nyilatkozta Dylan. „Ez a sorozat nem is lehetne kedvesebb számomra. Ez volt az első dolog, amit csináltam, és nagyon sok emberrel dolgoztam együtt, akik mind nagyon kedvesek számomra. Próbálkoztam, de minden nagyon gyorsan történt. Nem igazán tudtunk arról, hogy film fog készülni, egyszer csak nekünk szegezték a kérdést, de nem is volt baj, mert mindannyian szeretjük a sorozatot. Próbáltuk megoldani… Végül úgy gondoltam, hogy számora jó helyen ért véget, és azt akartam, hogy ez így is maradjon. Mindenkinek sok sikert kívánok és még a premier napján meg fogom nézni. Remélem, hogy nagyot üt majd, de én nem fogok szerepelni benne.

A filmre nem is kell olyan sokat várni, egyelőre pontos dátumot nem tudunk, de 2022-ben várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük