Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves CC22 Trailer

Aki nem tudná, mi is az a Dungeons & Dragons, az zárja be az oldalt.

Na jó, nem. Szóval azoknak, akik eddig egy kő alatt éltek: a D&D egy fantasy stílusú asztali szerepjáték (társasjáték), ahol adott egy fantasy világ, amiben a karaktereknek különféle kitalált kalandokat kell túlélniük. Van egy mesélő, aki egyben a játék bírója is. Ő narrátorként funkcionál, miközben a nemjátékos karakterek szerepét is játssza. A karakterek egy csapatot alkotva viszik végig a jétékot, közben interakciókba lépnek egymással és a nemjátékos karakterekkel is. Együtt próbálják teljesteni a missziókat, harcolnak, kincseket és tudást szereznek. Eközben a karakterek tapasztalatpontokat szerezhetnek, amivel a saját erejüket növelhetik.

A játék megfilmesítésére nem ez az első próbálkozás, készült már egy trilógia de azt felejtsük is el gyorsan.

A trailer alapján a film elég jól hozza majd a játék feelinget. Sajnos a fő csapatból hiányzik a diverzitás, ugyanis egy karakter kivételével mindenki embernek tűnik. A szereplőgárda viszont igen változatos, igen nagy nevekkel: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, and Hugh Grant lesznek a főszereplők. Ráadásul a Comic-Conon azt is bejelentették, hogy a Critical Role c. websorozat szereplői közül is lesz egy-két cameo a filmben (*fangirl sikítás* Matt Mercer!!)

Nem ez lesz az egyetlen adaptáció a jövőben. 2022 februárjában bejelentettek egy spin-off tv sorozatot is. Állítólag a sorozat már több, fejlesztés alatt álló projekt „zászlóshajója” és „alapköve” lesz és a franchise filmes oldalát fogja „kiegészíteni”. Egyelőre nem tudni, hogy melyik csatornán vagy streaming szolgáltatón lesz elérhető, de a pletykák szerint, többen versenyeznek a jogokért.

A DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES megjelenési dátumát 2023. március 3-ra tűzték ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük