A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi CC22 Trailer

Az idei Comic-Conon új ekőzetest kaptunk az új Gyűrűk Ura sorozathoz is.

A 8 epizódból álló első évad az Amazon Prime Video-n lesz elérhető 2022. Szeptember 2-től és hetente egy epizód kerül majd fel.

Régóta tudjuk, hogy Morfydd Clark (Saint Maud) a fiatalabb Galadriel szerepében tűnik fel, aki a nemrég legyőzött első Sötét Nagyúr, Morgoth csatlósaira vadászik majd. Csatlakozik IV. Durin herceg (Owain Arthur) a Khazad-dûm (más néven Moria) földalatti királyság sarja; Disa (Sophia Nomvete) egy törpe hercegnő; és Arondir (Ismael Cruz Córdova), egy újonnan kitalált tündefigura, aki tiltott kapcsolatban áll Bronwyn emberfalusi gyógyítóval (Nazanin Boniadi).

Ami az ismerős arcokat illeti, A hatalom gyűrűiben találkozhatunk egy fiatal Elronddal (Robert Aramayo), egy „ambiciózus” építésszel és politikussal, aki egyre több népszerűségnek örvend. Isildurt (Maxim Baldry) is láthatjuk, jóval azelőtt, hogy levágta volna az „egy gyűrűt” Sauron kezéről. A könyvrajongók pedig felismerik majd Celebrimbor (Charles Edwards), az elf kovács nevét, akit Suron becsapott, hogy megtanítsa neki a gyűrűkészítést; és Gil-Galad (Benjamin Walker), a tündék főkirálya is feltűnik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük