Blogturné – Sarah J. Maas: Ég ​és lélegzet háza (Nyereményjáték)

A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent a nagysikerű Föld és vér házának folytatása, az Ég és lélegzet háza!

A sorozat második kötetében még több karakterrel ismerkedhetünk meg, a cselekmény még csavarosabb és érdekfeszítőbb, és persze romantikában sincs hiány. Tartsatok bloggereinkkel ezen a turnén is, hiszen egy szerencsés játékos megnyerheti a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Sorozat: Crescent City 2.
Megjelenés: 2022.09.29
Fordító: Szabó Krisztina
Terjedelem: 872 oldal
Műfaj: New Adult romantikus Fantasy

A LEGVESZEDELMESEBB ERŐ. ♦ A LEGVADABB SZENVEDÉLY.
A LEGKEGYETLENEBB SORS.

Bryce Quinlan és Hunt Athalar próbál visszarázódni a normál kerékvágásba – megmentették Crescent Cityt, de annyi minden fordult fel fenekestül az életükben, hogy leginkább csak pihenni szeretnének. Le akarnak lassítani. Kiderítenék, mit tartogat számukra a jövő.
Az Aszterek eddig tartották a szavukat, békén hagyták őket.
De így, hogy a lázadók lassacskán egyre inkább kikezdik az Aszterek hatalmát, az uralkodók jelentette fenyegetés nőttön-nő. Bryce, Hunt és a barátaik belekeverednek a lázadók terveibe, és választaniuk kell: vagy csendben tűrik az elnyomást, vagy megküzdenek azért, amit helyesnek tartanak. És mint tudjuk, a hallgatás sosem volt az erősségük…

A #1 bestseller FÖLD ÉS VÉR HÁZA szexi, akciódús folytatásában
Sarah J. Maas lebilincselő történetet sző egy robbanásközeli állapotban lévő világról és azokról, akik bármit megtennének, hogy megmentsék.

A KÖNYV MÉMEKBEN

Ezúttal egy rendhagyó értékeléssel készültem. Szavak helyett beszéljenek a MÉMEK!
spoiler mentes értékelés képekben


Nyereményjáték

Sarah J. Maas munkásságának egyik legnagyobb erénye az erős női karakterek megalkotása. Jelenlegi játékunk során az írónő női karaktereire fókuszálunk. Minden bejegyzésben találtok egy-egy nevet, amelyekből kihagytunk pár betűt, a ti dolgotok pedig az lesz, hogy kitaláljátok, hogy melyik női karakter nevére gondoltunk, és beírjátok a helyes megoldást a Rafflecopter megfelelő dobozába!

FIGYELEM!

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

N_st_ _rch_r_n

a Rafflecopter giveaway
10. 18. – Fanni’s Library
10. 20. – Sorok között extra
10. 22. – Szaffi polca
10. 24. – Könyvvilág
10. 25. – Csak olvass!
10. 28. – Readinspo
10. 30. – Függővég
11. 01. – Könyv és más

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük