Adventi blogturné (2022)

Te vajon hiszel a karácsony csodájában? Hiszel a zöld fenyő varázsában?
Mi, a Blogturné Klub tagjai, több mint kétezer turnéval a hátunk mögött minden kétséget kizáróan hiszünk benne! S hogy bebizonyítsuk Neked is, hogy létezik, egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk! December elsejétől egészen szentestéig minden nap valami új meglepetéssel kényeztetünk. Lesznek könyvajánlóink, zenelistáink, ínycsiklandó receptjeink, de újra elkalandozunk kedvenc karaktereink világába is, ahonnan meg sem állunk a legjobb adventi programokig.

Természetesen képzeletbeli puttonyunk sem maradt üres! Ha egy kicsit közelebb merészkedsz és vetsz bele egy gyors pillantást, láthatod, mennyi kincs lapul még benne: sok-sok könyv, ami csak és kizárólag arra vár, hogy szebbé tegye olvasóink karácsonyát.

Tárd hát ki szívedet, kedves olvasó, és engedd, hogy a boldogság melege átjárjon!

VIDEÓJÁTÉKOK KARÁCSONYRA

Ha inkább gamer család vagytok, vagy szerettek játszani és nincs más programotok karácsonyra, összegyűjtöttük nektek a legjobb karácsonyi élményt adó játékokat.

IT TAKES TWO

Az IT TAKES TWO egy cuki, akció-kaland kooperációs platform játék egy megható és szívből jövő történetettel az együttélés kihívásairól. Válassz helyi vagy online kooperatív játékot osztott képernyős módban, és jöhetnek a folyton változó kihívások, ahol az előrejutás egyedüli módja az együttműködés. Hívj meg egy barátot, aki ingyen csatlakozhat a Friend’s Pass** segítségével, és éljétek át a kifejezetten páros élményre készült izgalmas kalandot. Ja plusz, külön karácsonyi és téli pálya is van benne. 😉

FALL GUYS

Ha nem hallottál még a FALL GUYS-ról, akkor tuti egy barlangban éltél. A Fall Guys egy ingyenesen játszható frusztráló és vicces platform túlélő játék. Egy meccsben legfeljebb 60 játékos vesz részt, akik zselébabszerű lényeket irányítanak, és véletlenszerűen kiválasztott mini akadálypályák sorozatában versenyeznek egymással a túlélésért. A játékot játszhatod egyedül is, de ismerőseiddel akár csapatban is.

STRAY

A Stray egy 2022-es egyjátékos kalandjáték. A történet egy kóbor macskát követ, aki egy fallal körülvett városba esik, ahol robotok, gépek és mutáns baktériumok laknak, és egy dróntárs, B-12 segítségével visszatér a felszínre. A cicát mi irányítjuk, platformokon és akadálypályákon kell átjutnunk, és különböző rejtvényeket kell megoldanunk, hogy megismerjük a város történetét, és persze, hogy életbe maradjunk.

PORTAL 2

Ugyan nem egy mai darab, de még mindig az egyik legjobb co-op (egy játékos mód is van benne, de ez az igazi fun) platform puzzle játék a világon. Portálok használatával kell átjutnotok az akadálypályákon. Egyes pályákon rejtett csapdák, máshol aggresszív robotok nehezítik meg a dolgotokat. Az egyetlen módja, hogy élve tovább jussatok, ha együtt dolgoztok. Természetesen egymást szivatni nem ér, hanem kötelező. A játékban rengeteg pálya van, de a rajongók is készíthetnek hozzá, amiket a publikusan elérhető könyvtárból bármikor letölthetünk.


BOOK TAG

NYEREMÉNYJÁTÉK

Ünnepi turnénkhoz hasonlóan mostani játékunk is rendhagyó formát ölt. Minden állomáson találsz egy kérdést, ami irányulhat az ünnepre és annak fontos “kellékeire”, kapcsolódhat az adott poszthoz, de olyan is előfordulhat, hogy a te véleményedre, élményeidre, kedvenceidre leszünk kíváncsiak.

A turné végén, a Blogturné Klub bloggereinek felajánlásáből hat ajándékkötet kerül kisorsolásra (a kötetek címeit a rafflecopter doboz tetején találjátok) azok között, akik minden állomást teljesítenek.

FIGYELEM!

(A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Bloggereink csak magyarországi címre postáznak.)

FELADVÁNY

Sorolj fel hármat a Mikulás rénszarvasai közül!

a Rafflecopter giveaway

Turné állomások:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük