Adventi blogturné 2023

„Van a csoda… Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek… Ez a karácsony csodája.”

Te vajon hiszel a karácsony csodájában? Hiszel a zöld fenyő varázsában?
Mi, a Blogturné Klub tagjai, több mint kétezer turnéval a hátunk mögött minden kétséget kizáróan hiszünk benne! S hogy bebizonyítsuk Neked is, hogy létezik, egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk!

December elsejétől egészen szentestéig minden nap valami új meglepetéssel kényeztetünk. Lesznek könyvajánlóink, zenelistáink, ínycsiklandó receptjeink, de újra elkalandozunk kedvenc karaktereink világába is, ahonnan meg sem állunk a legjobb adventi programokig.

Természetesen képzeletbeli puttonyunk sem maradt üres! Ha egy kicsit közelebb merészkedsz és vetsz bele egy gyors pillantást, láthatod, mennyi kincs lapul még benne: sok-sok könyv, ami csak és kizárólag arra vár, hogy szebbé tegye olvasóink karácsonyát.

Tárd hát ki szívedet, kedves olvasó, és engedd, hogy a boldogság melege átjárjon.

Adventi blogturné 2023

Ajándékok, amiket a TOP 5 kedvenc könyves karakternek adnék

Rhysand (Tüskék és rózsák udvara)

Rhys nagyon szeret leveleket írni Feyreh-nek, ezért gyönyörű, praktikus és személyes ajándék lenne szerintem ez a toll készlet, amit az Etsyn ti is megvásárolhattok egyesével.

Cat Crawfield (Cat és Bones)

A vörös kaszáshoz tökéletes passzolna ez az egyedi cipő, ami akár még önvédelmi fegyverré is alakítható:

Dani O’Malley (Tündérkrónikák)

Azt minden rajongó tudja, hogy a korai Dani imádta a szuperhősöket, Ryodant és önmagát pedig Batman és Robin párosához hasonlította. Én viszont azt mondom, legyen Dani a Batman…

Elena (Angyali vadász)

Elena hosszú élete végéig harcos marad, ezért valószínűleg ezzel kapcsolatos ajándékot adnék neki. Méghozzá egy angyalszárny alakú karvédőt, hogy stílusos legyen. Egyébiránt ezt is meg lehet venni Etsyn.

Kate Daniels (Kate Daniels)

Mi sem lehet jobb egy szuper menő, praktikus, egyszerű önvédelmi fegyvernél, ami ráadásul pompás kiegészítő is, ha nem ez a kard formájú hajtű? Katenek pedig mindig jól jön az extra fegyver…

Booktag

Adventi blogturné 2023

Nyereményjáték

Ebben a játékban minden állomáson találsz egy kérdést, ami a karácsonyhoz kötődik. Nincs más dolgod, mint a Rafflecopter helyes sorába beírni a megfelelő választ. A turné végén, a Blogturné Klub bloggereinek felajánlásáből 5 ajándékkötet kerül kisorsolásra (a kötetek címeit a rafflecopter doboz tetején találjátok) azok között, akik minden állomást teljesítenek.

Figyelem!

Bloggereink csak Magyarország területére postáznak. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

JÁTÉK

Melyik népszerű karácsonyi éneket írta James Pierpoint?
a Rafflecopter giveaway

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük