Húsvét a Blogturné Klubbal

Sokan nehéz időszakot élünk most, éppen ezért mi a Blogturné Klubnál úgy gondoltuk, szeretnénk egy kis vidámságot csempészni az ünnepetekbe. Régi hagyományainkat felelevenítve húsvéti bejegyzéssorozatot és nyereményjátékot hoztunk nektek, melynek során azt kell kiderítenetek, hol és kiknek a segítségével garázdálkodott bloggereinknél Kajla Nyúlrik, a húsvéti nyúl.

Mindenképpen szerettem volna részt venni ebben a turnéban, mert mindenkinek kell egy kis vidámság. Két opciónk volt, vagy verset vagy egy rövid történetet írunk. Történet írásban rossz vagyok, de versírásban még rosszabb, viszont nagyon jól szórakozom egy-egy történet megtervezése során.

Ezúttal is valami nagyon beteg, vicces sztorit találtam ki. Ennek viszont csak a leegyszerűsített változatát kapjátok, mert a) nem volt elég időm teljesen kidolgozni, és b) úgyse olvasna el senki 20 oldalt. De azért a sztori után beszúrok pár BTS információt, arról, hogy mi lett volna, ha…. Hátha valakit érdekel.

Az alábbi történetben egyik kedvenc sorozatom világába kalauzollak el titeket nagyon felületesen, ahol hőseink legújabb küldetése: visszaszerezni a tavaszt, és megtalálni az elrejtett Húsvéti tojást.

 

Ez lett volna az én mini húsvéti történetem. Mindenféle szerkesztői és helyesírási hibáért elnézést kérek, igyekeztem olvashatóvá tenni. 😀

Ígértem BTS infókat is:

  • eredetileg a küldetés során az Alakváltók Ura kapott volna nyuszifület és nyusziorrot, a többiek pedig jól kiröhögték volna. Szerettem volna csinálni egy illusztrációt Simbáról nyuszifülekkel.
  • Eleinte Ostara nem volt tervben, egy sima húsvéti tojásvadászatnak indult az Erődben

NYEREMÉNYJÁTÉK

Feladatotok nem más, mint a közzétett akták leírásaiból kitalálni az adott helyszínt, vagy tettestársat, ahol/akinél Kajla Nyúlrik húsvéti tojást rejtett el randalírozása közepette, és beírni annak nevét a Rafflecopter megfelelő sorába!

Elő a nagyítókat, induljon a nyomozás!

[alert type=”success”]A FüggőVég megfejtése: Melyik könyvsorozat világában játszódik a fenti történet?[/alert]

[alert type=”e.g. warning”]Figyelem! A postázás kizárólag magyarországi címre történik. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.[/alert]

a Rafflecopter giveaway


TURNÉ ÁLLOMÁSOK

Vasárnap 08:00 – Booktastic Boglinc
Vasárnap 11:00 – Spirit Bliss Sárga könyves út
Vasárnap 16:00 – FüggőVég
Vasárnap 17:00 – Deszy könyvajánlója
Vasárnap 18:00 – Hagyjatok! Olvasok!
Vasárnap 20:00 – Kelly és Lupi olvas

Hétfő 10:00 – Könyvvilág
Hétfő 12:00 – Utószó
Hétfő 14:00 – Pandalány olvas
Hétfő 17:00 – Dreamworld
Hétfő 18:00 – Csak olvass!
Hétfő 19:00 – Flora the Sweaterist

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük