Sherrilyn Kenyon a Facebookon mondta el, mi lett a filmes jogokkal

Sherrilyn Kenyon rajongói évek óta várták, hogy legalább a szereplőválogatásig jusson már el valamelyik tervezett mozi projekt. Sherrilyn most tiszta vizet öntött a pohárba.

A szerző időközben elvált férjétől, akivel elég durva pereskedést folytatott, ami majdhogynem tönkretette az írónő teljes karrierjét és életét. A pereskedést követően Sherri elhagyta férje nevét, és ezentúl Sherrilyn McQueen néven publikál.

A legutóbbi Facebook streamjében többek között válaszolt arra a kérdésre is, hogy tudna-e mondani valami kis apró információt a filmekkel kapcsolatban.

https://www.facebook.com/sherrilynkenyon/videos/10224175491557001/

 

Az írónő teljes őszinteséggel beszélt arról, hogy amikor elvált férjétől, a filmes projekt is ugrott. Az exe mindent megtett azért, hogy aláássa karrierjét, úgyhogy a filmből és sorozatból sajnos nem lett semmi, és valószínűleg soha nem is lesz, hiszen nem áll vele szóba már senki, hála a volt férjének.

Ezt a válást sajnos nem csak a filmes jogok szenvedték meg, de Sherri könyveinek kiadása is veszélyben volt. A következő könyvére pedig 2021 szeptemberéig kell várnunk, ráadásul még magam sem tudja, hogy melyik sorozat folytatása lesz majd. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük