Henry Cavill lesz Ríviai Geralt

Több, mint egy éve tudtuk, hogy a 2015-ben emlegetett film helyett, a Netflix egy élőszereplős sorozat formájában adaptálja a népszerű lengyel regényeket és azok alapján készült egyik legnépszerűbb ARPG videojátékot, a Witchert. Tegnap azonban végre arra is fény derült, hogy ki bújik majd a főszereplő, Ríviai Geralt bőrébe: Henry Cavill.

A SOROZATRÓL

Andrzej Sapkowski nyolc regénye és történetgyűjteménye – együttesen a Witcher Saga-ként ismert – a Witcherek (Vaják) kalandjait követi. Olyan szörnyvadászokét, akik már fiatal korukban természetfeletti képességekre tesznek szert, hogy megküzdjenek a világban található különféle gyilkos szörnyetegekkel. Fontos megjegyezni, hogy ez a sorozat leginkább Sapkowski könyvein alapul majd, és néhány elemet kölcsönöz  a népszerű videojátékokból is.

Az első évad 8 részes lesz, azt egyelőre nem tudni, hogy terveznek-e folytatást. 


HENRY, MINT GERALT

https://www.instagram.com/p/BnT5UqmFUIE/?taken-by=bosslogic

Henry Cavillt a legtöbben az új Supermanként ismerik, és egyre nagyobb filmsztár. Sokan nem tudják viszont, hogy annak idején a Tudorokban is szerepelt, bár egyik szerepét sem hasonlíthatnánk Geralt karakteréhez. Ezért nem meglepő, hogy rengeteg rajongót váratlanul érte a casting híre, ahogy minket is. Kétségtelen, hogy Mr. Cavill remek színész, de egyelőre nem tudjuk elképzelni a Fehér Farkasként. 

Henry a Mission Impossible: Fallout promo körútján így nyilatkozott a Witcher világ és saját kapcsolatáról:

Nemrég játszottam végig újra a Witcher 3-at. Imádom azt a játékot. Nagyon jó. A könyvek is fantasztikusak, nagyon, nagyon jók. Mostanában kezdtem őket olvasni, de nagyon megéri.

– Henry Cavill
https://www.instagram.com/p/BnTrcgwFgSk/
Henry egy kreatív instagram bejegyzéssel osztotta meg a világgal a nagy hírt. Well played, sir.

A Showrunner, Lauren S. Hissrich már akkor tárgyalt a színésszel a szerepről, mikor még az írók sem voltak meg.

Az én szememben mindig is ő [Cavill] volt a Fehér Farkas. Sosem felejtem el azt a szenvedélyt, amit a projekt iránt mutatott az első találkozásunkkor. Ő Geralt. 

– Lauren S. Hissrich
A sorozat forgatását idén novemberben kezdik, így a várható vetítés valószínűleg 2019 végére csúszik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük