Kiderült melyik stúdió kezében van A Tüskék és Rózsák udvara film

Azt már egy jó ideje tudtuk, hogy Sarah J. Maas A tüskék és Rózsák udvara sorozatának filmes jogai elkeltek, de egészen mostanáig semmi hírt nem kaptunk róla. Most viszont a Deadline közhírré tette, hogy a jogok a Constantin filmhez kerültek.

A Constantin Film a Tempo Productions segítségével dolgozik a projekten. Akinek nem lenne ismerős, a C.F. olyan projektekhez köthető, mint a Fantasztikus Négyes (2015), a Csontváros film és a Shadowhunters tv sorozat, Baader-Meinhof csoport, és a Resident Evil franchise (és a közelgő reboot).

A fenti lista nem túl kecsegtető, de még semmi nincs veszve, csak egy jó író, rendező és egy jó szereplőgárda kell hozzá. Úgy tűnik, hogy az író, a szakmában még eléggé új arc, Rachel Hirons (Kiss Me First) mondhatni szintén rossz ómen, hiszen egy rossz forgatókönyvvel a világ legjobb rendezője sem tudna mit kezdeni.

Robert Kulzer (Resident Evil, Pandorum, Shadowhunters), az egyik producer így nyilatkozott a projektről:

[alert type=”info”]„A Tüskék és Rózsák udvara mindent tartalmaz, ami kell egy jó mozis élményhez. Keményen dolgoztunk egy olyan forgatókönyv adaptálásán, amely megragadja a könyvek varázsát és izgalmát, és nagyon várjuk. hogy megtaláljuk a megfelelő rendezőt ehhez a nagyszabású projekthez.”[/alert]

Az 1 millió dolláros kérdés, hogy Sarah miért adta el nekik a jogokat. Erről ő maga nyilatkozott:

[alert type=”info”]„Rendkívül izgatott vagyok, hogy a Constantinnal és a Tempo Productions-szal együtt dolgozhatok azon, hogy életre keltsük ezeket a könyveket. A csapat szenvedélyesen dolgozik azért, hogy elhozzák Feyre történetét a nagy képernyőre, és alig várom, hogy lássam, mi sül ki belőle.”[/alert]

Nos, mi picit kevesebb izgatottsággal és annál több aggodalommal várjuk, mint Te Sarah, de azért fohászkodunk a könyvadaptációk istenéhez.

Sarah másik sorozata, az Üvegtrón azért ennél jobb kezekbe került, és jobb hír az is, hogy abból sorozat készül. Erről bővebben itt olvashattok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük