HIVATALOS: Készül az új Tomb Raider játék

A Square Enix bejelentette, hogy egy új Tomb Raider játékon dolgoznak. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikorra várható pontosan és, hogy milyen is lesz. Azt viszont elmondták, hogy “új irányból” közelítik meg ezúttal a projektet.


Az első Tomb Raider reboot 2011-ben jelent meg, ennek folytatása pedig 2015-ben Rise of the Tomb Raider címmel. Sikereiket tekintve pedig borítékolható volt egy újabb rész.

Még 2015-ben röppent fel a pletyka, miszerint a Shadow of the Tomb Raider címre hallgató folytatás készülőben van. Ám akkor hivatalos megerősítés nem érkezett, sőt az erről szóló cikket is gyorsan eltüntették.

A fejlesztőcég tegnap a twitteren jelentette be a jó hírt. Sajnos egyelőre semmi mást nem kaptunk, se grafikát, se címet, se történetet. Az új irányból való megközelítés pedig annyit jelent, hogy a játék hivatalos bemutatása nem érkezik sokkal előbb majd, mint a megjelenés.

Elhintették viszont, hogy egy jövőre érkező nagy eseménnyel kezdődik majd a móka és alig várják már, hogy nekünk is elhozzák Lara Croft “meghatározó kalandját”.

A Rise of the Tomb Raiderről bővebben olvashattok a kritikánkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük