TRAILER: Underworld: Blood Wars

Befutott az első előzetes a 2017 elején érkező új Underworld filmhez, és bár teljesen össze vagyunk zavarodva, ami a sztorit illeti, mégis jobban néz ki, mint a 2012-es Awakening.

Az előzetes a ‘Legacy’ vagyis az Örökség címet kapta, és nem véletlenül. Az első felében nosztalgiázunk kisit, ha valaki nem emlékezne a korábbi filmekre. A képsorok ugyan sok úja nem mondanak, de Kate Beckinsale (Selene) narrációja azért szolgál némi utalással. Például, hogy az Awakeningben megismert Eve, Selene lánya miért nem szerepel ebben a filmben. Na meg, hogy egy új háború veszi kezdetét…ami első blikkre nem is olyan új. (?) Akik az új film jeleneteit akarják csak megnézni azok pörgessenek 0:54-hez.

Selene most is megkísérli a lehetetlent: minden erejével azért harcol, hogy véget vessen a Vámpírok és a Lycanek háborújának. Segítségére lesz ebben David (Theo James) és apja, Thomas (Charles Dance). Az ellen drukker pedig a Lycanek vezetője, Marius (Tobias Menzies). Az előzetesben csak néhány másodpercig látni azt a Bradley James-t, aki minden információk szerint a fő gonosza lesz a filmnek Lara Pulver mellett. Scott Speedman (Michael) ismét visszautasította a visszatérést, ám az imdb szerint egy bizonyos Trent Garrett helyettesíti Speedmant, mint Hibrid Michaelt. Hogy mennyire lesz fontos szerepe, kap-e bármiféle lezárást a karakter, illetve, hogy egyáltalán igaz-e, egyelőre nem tudni.

A Blood Wars első ránézésre inkább visszanyúl a gyökerekhez, és kevésbé lesz agyon modernizálva high-tech cuccokkal, mint az Awakening. Sőt, úgy tűnik még egy jó nagy kanállal merítenek a Fantasy hozzávalókból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük