Throne of Glass tv-sorozat a Hulunál!

Írtunk már róla korábban, hogy elkeltek az Üvegtrón (Throne of Glass) filmes jogai, és hogy valószínűleg sorozat lesz belőle. Nos, ezt most a Deadline megerősítette, és most már azt is tudjuk milyen platformon várható.

A tv-sorozat a Hulu original sorozata lesz, és a Queen of Shadows címet kapta, ami a negyedik könyv címe is. Nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy csak azt a könyvet adaptálják. Celaena teljes történetét láthatjuk majd a kis képernyőn.

A sorozatot a Mark Gordon Company készíti és ők szolgálnak majd stúdióként is. Kira Snyder (The 100, Pacific Rim 2) adaptálja majd és Anna Foerster (Underworld: Blood Wars, Outlander, Gyilkos elmék) rendezheti majd a potenciális pilotot.

A Hulu, aki nem ismerné, mondhatni a Netflix konkurenciája, ami inkább sorozatokra specializálódott. Sajnos legálisan nem elérhető az USA-n és Japánon kívül.

A Mark Gordon Company portfóliója igencsak színes és kecsegtető, íme néhány példa, amihez a név köthető: Grace klinika, Gyilkos elmék, Ray Donovan, Quantico, Designated Survivor, Conviction, Forráskód, Steve Jobs, A szövetség. Teljes listát itt találtok.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük