Borító leleplezés – The Dark Calling – Szólít a Sötét (Az Arkánum Krónikák 5.)

Kresley Cole és Az Arkánum Krónikák rajongói örvendezzetek! Eljött az idő, hogy leleplezzük az 5. rész, a The Dark Calling – Szólít a Sötét borítóját!

Ráadásként néhány idézetet is megosztunk veletek a készülő könyvből!

The Dark Calling – Szólít a Sötét (Az Arkánum Krónikák 5.)

Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Sorozat: Az Arkánum Krónikák #5
Megjelenés: TBA
Fordító: Benkő Ferenc
Terjedelem:
Műfaj: YA Fantasy

Ha a világ késélen táncol…

Evie képtelen elhinni az életét – és a játszmát – gyökerestül felforgató hírt. Miért nem érez változást? Talán rossz emberbe vetette a bizalmát?

Ha mindenhol ellenség vár…

Forrnak az indulatok az időtlenség kastélyában, ahogy Evie kételkedni kezd a saját ép elméjében. A válaszokat a menedéken túli világ rejti, de vajon segít-e neki a halál a keresésben – vagy elejét veszi, hogy kiderítse az igazságot a jövőjéről és Jack sorsáról?

Szólít a sötét.

Rejtélyes, baljós erő zökkenti ki az útjába kerülő Arkánumokat. Evie kénytelen egymaga nekivágni a pusztaságnak, ahol csak váratlan szövetségeseire számíthat. De közeledik a Richter elleni mindent eldöntő csata…

Mindez, és még több a vérpezsdítő Az Arkánum Krónikák-sorozat utolsó előtti kötetében, a New York Times sikerlistás Kresley Cole tollából!

Tudd meg, hogy az újdonsült szövetség vajon képes ellenállni a sötét igéjének, mielőtt az egész föld elkárhozik?

BORÍTÓ LELEPLEZÉS

Tádáááá!

Aric után ismét Jack leselkedik ránk. Szegény Evie, úgy érzem, egy kicsit háttérbe szorult annak ellenére, hogy mégiscsak ő lenne a főszereplő. Persze azt is meg tudom érteni, hogy a rajongók többsége szívesebben látja ezeket a helyes fiúkat a polcán.

Ezt a dilemmát egyébként az eredeti kiadásnál a 3. résszel oldották meg, és visszamenőleg is egy sokkal neutrálisabb, karaktereket nem ábrázoló borítókat készítettek.

eredeti kiadás borítója

Bár Evie hiánycikk, a hazai borító háttérben hasonlít az eredetire, haosnlóan baljóslatú, és tökéletesen visszaadja a könyv hangulatát.

A megjelenésről még pontos dátummal nem tudunk számolni, de reméljük már nem kell sokat várni.


IDÉZETEK

– Pillanat… nem akartál a nyomomra bukkanni?
Jack megdörzsölte a tarkóját.
– Matthew szerint biztonságban voltál Domīnija és a grand-mèred társaságában. Azt akartam, hogy továbbléphess.
Levegőt!
– Abban a hitben akartál hagyni, hogy… meghaltál?
Kentarch felállt.
– Jobb, ha kettesben hagyunk titeket.
– Hülyéskedsz? – hüledezett Joules. – Inkább hozz csipszet!”LEM!
„Felszisszentem az előttem felbukkanó hatalmas nyomok láttán. Pillanat… a saját lábnyomaim? Körbementem? Megtöröltem a gyöngyöző homlokom. Jack Deveaux sosem téved el!
Még egy elvarázsolt erdőben sem.
Alapos vizsgálat után felfigyeltem egy második nyomra, majdnem akkora volt, mint az enyém. Az én lépteimet követte. Egy ismeretlen, méghozzá jókora állat hajtott énrám.
Végigfutott a hideg a hátamon. Görcsösen kihúztam magam. Ujjam a nyílpuska ravaszán. Fordult a kocka…”
„– Ha nem bízunk az emlékezetemben és az ítélőképességemben, akkor kételkedjünk mindkettőben. Melyik legyen? – A hallgatása láttán átfordultam, a hátam mutattam neki. – Jack hinne nekem.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük