Megérkezett az Ahsoka első előzetese: a Lázadók rajongói elégettek lehetnek

A mandalóriaiban való feltűnése óta Ahsoka karaktere sokmindenkinek szimpatikus lett. Sorozatát még azok is tűkön ülve várják, akik csak itt találkoztak vele. Az első előzetes alapján azonban nem csak a karakter rajongói, de bizony a Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) sorozat szerelmeseinek is van okuk az izgatottságra: úgy tűnik, hogy Ahsoka sorozata a Lázadók folytatása lesz.

Megjelenés dátuma: 2023. augusztus

Az előzetesben több Lázadók karakter is feltűnik: Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), Ezra Bridger (Eman Esfandi), Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) és még Chopper is. Néhány jelenetet pedig egy az egyben átemeltek a Lázadókból, ezek valószínűleg flashback jelenetek lesznek.

Hivatalos az is, hogy Darth Vader/Anakin Skywalker (Hayden Christensen) is tiszteletét teszi a sorozatban, azt azonban csak találgatni lehet, hogy milyen formában, tekintve, hogy az Ahsoka a Jedi visszatér után és körülbelül a mandalóri 3. évadával párhuzamos időben játszódik, tehát a kanon szerint Vader halott. Feltehetően visszaemlékezés vagy valamiféle vízióban tűnik majd fel, de semmi konkrétat nem tudunk még.

Visszatér a mandalóriaiban megismert Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) is, aki egyébként a hírhedt Thrawn főadmirális tanítványa, aki mesterének visszatérésben segétkezik. A trailerben néhány Sötét Jedi erősíti a Thrawnt és a sötét oldalt.

Ez a sorozat is 8 részes lesz, mint a mandalóriai, de egyelőre nem tudni, hogy több évadosra tervezik-e.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük