Készül egy újabb Hellboy!

A 2019-es hatalmasat bukott reboot után nem gondoltuk volna hogy ismét megpróbálkoznak Hellboy újraélesztésével, plláne nem ilyen gyorsan.

A Millennium Media fejesei viszont úgy tűnik nagyon ragaszkodnak a karakterhez. Kár, hogy Guillermo del Toro-hoz kevésbé, merthogy ezúttal sem ő készíti majd a filmet.


Az sejthető volt, hogy az eredeti szériából a Hellboyt alakító Ron Perlman sem tér vissza – ahhoz talán túl koros is lenne -, de a 2019-es filmben főszerepet játszó David Harbour sem bújik újra a Pokolfajzat bőrébe.

Egyelőre csak a rendező kilétét tudni, de az sem túl bíztató: a székbe Brian Taylor ülhet majd, akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Crank – Felpörgetve 1-2, A szellemlovas: A bosszú ereje és a Jonah Hex.

Egyes források szerint a film kódneve Hellboy: The Crooked Man, ami utalhat arra is, hogy a cselekménye az azonos című három részes mini képregény sorozatból merít majd ihletet. Már csak két hónap van a forgatás kezdetéig, így a közeljövőben várható a casting bejelentés is.

A filmnek egyelőre nincs még forgalmazója, de a 2019-es bukta után esélyesebb, hogy egy streaming szolgáltatóhoz kerül majd.

Egyébként a Hellboy nem az egyetlen franchise, aminek a felélesztésén dolgozik a Millennium, merthogy készül a Red Sonja remake, méghozzá ugyanott, ahol a Hellboyt forgatják majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük