Így tette tönkre a Netflix az új Avatar: Az utolsó léghajlító adaptációját

A napokban érkezett a hír, hogy az eredeti alkotók kiszálltak a legújabb élőszereplős Avatar: Az utolsó léghajlító adaptációjának készítéséből, méghozzá kreatív különbségek miatt.

A Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko által alkotott Avatar: Az utolsó léghajlító 2005-ben indult és 3 évig futott a Nickelodeon csatornán, de azóta is az egyik légnépszerűbb és legeredetibb animációs sorozat. Azt már láttuk, hogy nem egyszerű élőszereplős változatot csinálni belőle. M. Night Shyamalan 2010-ben már megpróbálta egy mozifilmmel és a végeredmény katasztrofálisan szar lett.

Aztán 2018-ban jött a Netflix, hogy majd ők most megcsinálják a lehetetlent. Örültünk is, mint majom a farkának, hiszen tudtuk, hogy az OG készítők is részt vesznek a projektben.

DiMartino és Konietzko amikor bejelentették, hogy kilépnek a projektből, elárulták, hogy eredetileg úgy volt, hogy szabad kezet kapnak a Netflixtől, ám ez mégsem így történt. Elmondásuk szerint azért léptek ki, mert a dolgok nem úgy haladtak, ahogy azt várták. Sőt, Konietzko azt is elárulta, hogy úgy érezte, hogy a Netflix egy negatív környezetet teremtett, és nem támogatta őket.

Tekintve, hogy egyelőre az évek során semmilyen információt nem kaptunk az adaptációról, sem képet, sem castingot, még az is lehet, hogy a Netflix inkább kaszálja az egészet. Ők biztos jobban járnának, hiszen a STAR WARS rajongói táborához hasonlóan az ATLA táborral sem mernénk ujjat húzni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük