Jön a ‘Dűne’ Open World Multiplayer Játék a Funcomtól

Nem csak a moziban találkozhatunk majd óriás kukacokkal, a Funcom és a Legendary Pictures új videójátékban is.


A hivatalos sajtóközlemény

A Funcom exkluzív partnerséget kötött a Legendary Studios-val, hogy a világ egyik legismertebb sci-fi univerzumát, a Frank Herbert alkotta DŰNE világát felhasználva egy új videojátékot fejlesszenek.

Ez egy hat éves partnerség, amely szerint legalább három címet hoznak majd  a PC / konzol platformokra, ezek közül az egyik játék a “nyílt világú többjátékos” kategóriába esik majd, melynek előkészületeit 2019-ben a Funcom Osloi stúdiójában kezdik meg.

A partnerségbe való belépés összhangban van a cég azon stratégiájával, hogy erős szellemi tulajdonjogokkal dolgozzon, amely lehetővé teszi, hogy két különböző hatalmas és jól ismert univerzumból – CONAN és a DŰNE – készülhessen játék a cégnél.

A Funcom csatlakozik a Gale Force Nine-hoz (akik a franchize társasjáték jogaival rendelkeznek) és együtt készítenek és publikálnak majd játékokat a Dűne univerzumban.

A Legendary 2020 November 20-án érkező Dűne film adaptációját az Oscar díjra jelölt Denis Villeneuve rendezi és a legfrissebb információk szerint Timothée Chalamet (Paul Atredies), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Oscar Isaac (Leto Atreides), Stellan Skarsgard (Vladimir Harkonnen báró), Charlotte Rampling (Gaius Helen Mohiam), Dave Bautista (Raban Harkonnen), Javier Bardem (Fremen vezér Stilgar), Josh Brolin (Gurney Halleck), Jason Momoa (Duncan Idaho), David Dastmalchian (Mentat Piter de Vries), és  Zendaya (Chani) alkotják a szereplőgárdát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük