Batwoman: A CW berendelte Ruby Rose által alakított karakter spin-off sorozatának pilotját

Aki látta az idei Flash/Arrow/Supergirl crossover epizódokat, bizonyára titkon reménykedett abban, hogy a Ruby Rose által fenomenálisan alakított Batwomant nem most látja utoljára. Nos, úgy tűnik imáinkat a CW fejesei is meghallották, és be is rendelték a spin-off sorozat pilotját.


Extra jó hír, hogy a pilotot az a David Nutter rendezi, aki a Flash, Arrow, Supernatural, és sok más sorozat pilotját rendezte, ráadásul néhány Trónok harca epizóddal is büszkélkedhet.  A rosszabbik hír, hogy Caroline Dries (Vámpírnaplók, Smallville) lesz a showrunner.

Pontosan nem tudni, hogy melyik képregény sztoriból merítenek majd a készítők Kate Kane sorozatához, viszont kaptunk egy rejtelmes összefoglalót, amiből úgy tűnik a fókusz igazán azon lesz, hogy válik Kane önkényes igazságosztóvá:

“A társadalom igazságáért foggal, körömmel küzdő, csípős nyelvű Kate Kane (Ruby Rose) Batwomanként szeli Gotham utcáit. Egy nyíltan leszbikus és magasan képzett utcai harcos, aki a romlott városban újjáéledő bűnözést igyekszik megállítani. Ám Batwoman még közel sem hős. Kate-nek győzedelmeskednie kell saját démonai felett mielőtt Gotham reményének szimbóluma lehetne.”

Batwoman ezen inkarnációja 2006-ban jelent meg először a képregényekben és sorozata 8 évig futott, végül 2014-ben törölték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük