ELŐRENDELHETŐ a Twisternél Anne Bishop: a Mások-sorozat legújabb kötete

A 2016-os év egyik legnagyobb meglepetése és legpozitívabb csalódása a Vörös betűkkel volt, azóta is tűkön ülve vártuk mi lesz a sorozat sorsa. Ma végre jó híreket hozott a Twister Media kiadó a moly.hu-n a folytatásról.


Bejelentették ugyanis, hogy Anne Bishop: A Mások-sorozat második kötete, a Holló, a hollónak a Könyvfesztiválon jelenik meg! Sőt, már előrendelhető állapotban van. Akár személyesen is átveheted a Könyvfesztivál idején a Twister Media standjánál.

 

[alert type=”info”]

Meggie Corbyn elnyerte a Lakeside-i Udvarban lakó terra indigene lények bizalmát, de csak nehezen jön rá, mit is jelent köztük élni. Alapesetben, ember lévén Meggie alig lehetne más, mint megtűrt préda, de vérpróféta, cassandra sangue képessége teljesen más helyzetet teremt.

Két nagyon erős hozzászokást eredményező drog erőszakos cselekményeket váltott ki az emberek és Mások között; mindkét fajból többen meghaltak a közeli városokban. Így amikor Meggie látomásában véres hó és fekete tollak jelennek meg, Simon Wolfgard – a Lakeside-i Udvar alakváltó vezetője – elgondolkodik, vajon vérprófétájuk múltbeli támadást vagy jövőbeni eseményt látott.

Ahogy a próféciamondás késztetése egyre gyakrabban gyötri Meggie-t, a baj eléri az Udvart. A Mások és az a maroknyi ember, akik velük laknak, szükségszerűen együttműködik, hogy megállítsák az embert, aki elszántan akarja visszaszerezni az ő vérprófétájukat… és felszámolják a veszélyt, amely mindannyiuk pusztulásával fenyeget.

[/alert]

 

 

Az első részről egy Blogturné keretében írtunk:

“Ha kalandra vágysz és sok akció, akkor nem ajánlom, de ha egy lebilincselő és elgondolkodtató világot szeretnél látni, és szereted a karakterközpontú könyveket és/vagy a falka életet (legyen az farkas, holló, medve, vámpír, vagy mindez együtt – ne feledjük, Vin Diesel is megmondta, hogy a CSALÁD mindenek felett), akkor viszont az első adandó alkalommal kapd le a polcról, mert megéri! (…)”

2 hozzászólás

  1. Lehet tudni hogy a 3. részt mikorra adják ki magyarul? Mert sohol se találtam.

  2. Énse találtam sehol :(jólenne tudni..
    Ha valaki esetleg tudná nagyon hálás lennék ha megosztaná az információt! Köszönöm 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük