Blogturné – Sarah J. Maas: Árnyak királynője [Nyereményjáték]

Celaena Sardothien a.k.a. Aelin Galathynius, Terrasen királynője visszatért és erősebb, mint valaha. Tavaly decemberben jelent meg a nagysikerű fantasy sorozat, az Üvegtrón negyedik része, az Árnyak királynője. A Blogturné Klub tagjai pedig ismét egy turnéra invitálnak minden rajongót. Tartsatok velünk, mert az értékelések mellett érdekességeket tudhattok meg a legújabb Üvegtrón regényről, illetve a legügyesebb és legszerencsésebb olvasónk pedig a könyv egy példányával lehet gazdagabb!

[alert type=”info”]Kiadó:  Könyvmolyképző Kiadó
Sorozat: Üvegtrón #4
Elit start: 2016.12.16
Országos megjelenés: 2017.01.20
Műfaj: Fantasy
Terjedelem: 816 oldal

[alert type=”info”]

Első a bosszú, a többi várhat…
Celaena Sardothien mindenkit elvesztett, aki a szívéhez közel állt, végül mégis visszatért a birodalomba, hogy bosszút álljon, felszabadítsa egykor dicsőséges királyságát és szembeszálljon múltja árnyékaival…
Tiszta szívéből elfogadta, hogy ő Aelin Galathynius, Terrasen királynője. De mielőtt visszaszerezné a trónját, harcolnia kell.
Küzdeni akar unokatestvéréért, aki harcosként az életét is kész feláldozni érte, a barátjáért, aki egy borzalmas tömlöcben sínylődik, és a kegyetlen király rabságában tengődő népéért, akik rendületlenül várják eltűnt királynőjük dicső visszatérését.
Folytatódik Celaena utazása, mely fenekestül forgathatja fel az életét.

Kövesd és éld át szenvedélyes és időnként fájdalmas kalandjait!

[/alert]

Beleolvasó
Beleolvasó

Ezúttal picit rendhagyó értékeléssel készültünk – (Lupi – Kelly & Lupi olvas) és jómagam, Andie (Függővég). Jó olvasást hozzá:) !

 

Queen of Shadows chat by Andrea Kozári on Scribd

 

VERDIKT:

“Imádom, amikor egy terv összejön!”

NYEREMÉNYJÁTÉK

A mostani nyereményjátékunkban mesteri anagramma tudásotokat kell hasznosítanotok. Aelin  fontos információkat kapott néhány Üvegtrón szereplőről egyik szövetségesétől, ám a biztonságuk érdekében kódolva kellett megírniuk az üzenetet. A ti feladatotok az, hogy segítsetek megfejteni kikről szólnak ezek az információk. Tehát négy Üvegtrón szereplő nevét keressük.

[alert type=”e.g. warning, danger, success, info”]

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.[/alert]

FELADVÁNY

 alva elleni hidra

a Rafflecopter giveaway

 


További Állomások

02.05. Könyvvilág

02.06. Deszy Könyvajánlója

02.08. Kelly & Lupi olvas

02.08. Függővég

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük