Készül az új Witchblade élőszereplős sorozat

Újabb képregényből készül sorozat, ez pedig az először 1995-ben felbukkanó Witchblade, ami Marc Silvestri, David Wohl és Brian Haberlin munkája.


A Witchblade egy NYC gyilkossági nyomozó, Sara Pezzini történetét követi, akinek a tulajdonába kerül a Witchblade (Boszorkánykard), egy természetfeletti, öntudattal rendelkező ősi fegyver, egy kesztyű, mely egyike a 13 misztikus műtárgynak (Boszorkánykard, Angelus, Sötétség, PArázs kő,  Gleccser Kő, Gyönyör, Vér penge, Végzet lándzsája, Árnyak kereke). A Witchblade általában női gazdát választ (rendkívüli esetekben férfit), akit különféle természetfeletti erőkkel ruház fel a gonosz elleni harc érdekében. 

Az új sorozatot a Sony és az NBC készíti, siker esetén pedig az NBC csatornán lesz látható. Nem ez az első kísérlet a képregény megfilmesítésére, hiszen egy pilot filmet követően 2001-2002 között a TNT csatornán két évadot élt meg az első Witchblade élőszereplős tv sorozat. 2006-ban pedig egy anime sorozat is futott ugyanezzel a névvel, ami 24 részből állt, és bár teljesen új karaktereket sorakoztat fel, ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a képregény és a manga (2006).  A sorozat pilotján a Vámpírnaplók feje, Caroline Dries és Carol Mendelsohn (CSI franchize) dolgoznak.

Azoknak, akiket érdekel a sztori, nyugodt szívvel ajánljuk a képregényeket, illetve a 2001-es sorozatot, és reméljük, hogy fényesebb jövő várj a Witchblade-et az NBC-nél, mint a legutóbbi képregény adaptációs próbálkozásukat, az egyetlen évadot élt Constantine-t (amiért amúgy mi még mindig roppant dühösek vagyunk…).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük