TRAILER: Power Rangers – It’s Morphin’ Time!

Végre! A Power Rangers legújabb trailere mindent hozott, amire vártunk. Az októberi első trailer után nem igazán tudtam eldönteni, hogy érdekel-e a film, de lévén milyen egyszerű ember vagyok, ez az új, akcióval telepakolt, látványilag bitang előzetes meggyőzött, hogy igen, látni akarom.

Azért még mindig van bennem egy kis félsz, hogy egy Dragonball 2.0 lesz belőle, erőltetett, gyerekes humorral és idegesítő óvódásokkal a főszerepben. Viszont a trailer – előfordulhat, hogy hamisan – azt sugallja, hogy elég pénzt öltek bele, és sok időt fognak a Rangerek csini harciruhájukban tölteni, ergo: sok csihi-puhi. Ha már említettem a ruhát, nekem iszonyatosan bejön ez az új, modernebb design, úgyhogy remélem minél többször hallhatjuk majd, hogy “It’s Morphin’ Time!”

A trailerben nem csak a rangerek ruháit láthatjuk akcióban, de Zordjaikat, spéci, robotszerű harci járműveikkel osztják a pofonokat. Hirtelen az jutott eszembe, hogy mióta várok már egy Bolygó Kapitánya filmre.

Elizabeth Banks Rita Repulsája pedig őrülten jól néz ki, de remélem azért több háttérsztorit kap annál, hogy “velejéig gonosz”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük