Ígéretes az első teljes (feliratos) Ghost In The Shell trailer

Ma reggel befutott végre az első, teljes hosszúságú Ghost In The Shell (Páncélba zárt szellem) trailer és örömmel mondhatjuk, sokkal jobban néz ki, mint a korábbi teaser trailerek.


A Ghost in the Shell Siró Maszamune (Masamune Shirou) 1989 és 1991 között megjelent cyberpunk mangája, illetve ennek 2002-es folytatása, a Ghost in the Shell 2: Man/Machine Interface. Az ebből készült 1995-ös tudományos-fantasztikus anime a japán rajzfilmek között kultuszfilmnek számít.

A film története szerint Az őrnagy (Scarlett Johansson) egy egyedi ember-kiborg rendőrnő történetét követi, aki a Section 9 nevezetű elit osztagának segítségével száll szembe a legveszélyesebb kiberbűnözőkkel és hackerekkel. Ezúttal egy új ellenséggel kell megküzdeniük, akinek egyetlen célja, hogy szabotálja a Hanka Robotic összes kibertechnológiai fejlesztéseit.

Az új trailerből azt is megtudjuk, hogy Johansson karaktere nem csupán a bűnözők elfogására összpontosít, de eltökélten nyomoz a múltja után, hogy kiderítse ki volt ő, mielőtt Az őrnaggyá vált.

Az előzetes meggyőzött arról, hogy ragaszkodnak a manga és az anime által teremtett látványvilághoz, ami jó hír, hisz ilyenkor hajlamosak mindent megváltoztatni az amerikai kollégák. A mozgás, ahogy az elején leveti magát a toronyházról, egy az egyben mintha az animéből másolták volna. Nagyon várjuk ezt a filmet.

A Hófehér és a vadász rendezője, Rupert Sanders rendezi majd ezt is, producerekből kettő is van: Avi Arad és Steven Paul, a forgatókönyv pedig Bill Wheeler tollából/billentyűzetéből származik.

Megjelenés: USA 2017. Március 31.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük