CASTING: Megvan ki lesz Painkiller Jane

Végre egy érdemes hír a Painkiller Jane mozifilm tájáról, méghozzá nem is akármilyen: kiderült ki bújik Jane bőrébe.


Aki nem ismerné, a Painkiller Jane Joe Quesada és Jimmy Palmiotti képregénye és egy New Yorki járőr, Jane Vasko történetét követi. A történet szerint Janet felkeresi az FBI, hogy beszivárogjon a helyi kábítószer- és emberkereskedelem hálózatába. Egy halálközeli élmény következtében Jane kivételes regeneráló képességre tesz szert és így szinte elpusztíthatatlanná válik. Mivel nincs miért élnie, és meghalni sem tud, Painkiller Jane halált és pusztulást hagyva maga után, egy megállíthatatlan természeti erőként igyekszik bosszút állni azokon, akik tönkretették az életét.

A képregényből már készült egy tv film 2005-ben Emmanuelle Vaugierrel a főszerepben és egy SyFy tv sorozat 2007-ben Kristanna Loken főszereplésével, ám sajnálatos módon  ez csupán egy évadot, 22 epizódot élt meg. A mozifilm híre pár éve viszont már kering, de eddig még nem volt szereplőgárda.

Ezúttal viszont egy nagy lépést tett előre a projekt, ugyanis nem mást, mint Jessica Chastaint választották a főszerepre.

Pezsgőbontásra ugyan még nincs túl sok okunk, ugyanis eddig se rendező, se forgatókönyv, premier dátum pedig a láthatáron sincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük