Képregény készül a ‘Vikingek’ sorozatból

Idén tavasszal a Titan Comics egy új képregény sorozat kiadásába kezd, mely a History Channel nagysikerű, kritikusok által is elismert Vikingek (Vikings) c. tv sorozatán alapul majd.

A képregényt a Ki vagy Doki? (Doctor Who) írója, Cavan Scott írja, és Staz Johnson (Wolverine, Pókember) illusztrálja.

A vikingek képregény politikával, intrikákkal, árulásokkal, cselszövésekkel és harcokkal lesz tele, csakúgy, mint az alapanyag. A 3. évad közben játszódik és Ragnar Lothbrokot és seregét követi új fosztogató és dicső hadjáratokon át.

Azóta rajongok a Vikingekért, mióta kiskoromban voltam a Yorvik Viking Centerben (York),” osztotta meg Cavan Scott. “Évekig olvastam a portyázó Északiak történeteiről, úgyhogy nagyon vártam annak idején a Vikingek sorozatot. Az első három évad minden percét imádtam és nagyon izgatott vagyok, hogy Ragnart, Lagerthat, Rollot, Flokit és a többieket a képregények világába is bevezethetem. Ugyanazt a harccal, misztikummal, vérrel és árulással teli történetvezetést ígérhetem, ahogy Ragnar eddigi legnagyobb kihívással találja szemben magát: vajon ki fog először elpártolni tőle? Istenei vagy az emberei?

A képregény az alábbi négy különböző borítóval jelenik majd meg:

A Godhead alcímre hallgató sorozat egy 5 részes minisorozat lesz, melynek első része áprilisban fog megjelenni. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük