Itt az első Warcraft: A kezdetek TV Spot

A Legendary Pictures és a Universal Studios megmutatta nekünk az első Warcraft film tv reklámját, amit ma az AFC & NFC bajnokság alatt adnak majd le az amerikai tv-ben.

A fél perces reklám meglepően sok új jelenetet és részletet tartalmaz, amit eddig nem láttunk, ezért aki a trailer után semmi nem akar látni a filmből amíg be nem ül a moziba, az jobb ha ezt is kihagyja.

Műfaj: Kaland | Fantasy
Bemutató ideje: 2016/05/26
Korhatár: 12E
Rendező: Duncan Jones
Főszereplők: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.

Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

A Blizzard Entertainment világhódító játéka alapján készült nagyszabású, látványos, izgalmas filmet Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük