Tv sorozat készülhet a The Wicked + The Divine képregényből

Egyre több képregény filmes jogait vásárolják meg a különböző tv-s produkciós cégek látva a mozifilmek egyértelmű sikereit. Jövőre biztosan érkezik a Fox Luciferje, a CW-től a DC’s Legends Of Tomorrow, Preacher az AMC-nél, Luke Cage pedig csatlakozik a Netflixnél futó a Daredevil, AKA Jessica Jones és Iron Fist alkotta Defenders előzmény minisorozat csomaghoz. 
Ám ez még csak a jéghegy csúcsa, az elmúlt néhány hónapban több, mint 30 képregény tv-s adaptációjának híre kapott szárnyra, legutóbb a Lazarus tv sorozatról számoltunk be. A kérdés csak az, hogy vajon ezekből mennyi valósul majd meg. 


A legújabb őrület Kieron Gillen, Jamie McKelvie és Matt Wilson The Wicked + The Divine fantasy szuperhősös képregény sorozata körül forog. A jogokat a Universal Television szerezte meg.
A történet egy csapat különleges képességekkel megáldott emberről szól, akik a “A Panteon” gyűjtőnevet kapták. Egészen addig normális emberek voltak, amíg néhány isten lelke beléjük nem költözött. 90 évenként ugyanis tizenkét isten emberi testben reinkarnálódik. Szeretik őket. Gyűlölik őket. Két éven belül mind meghalnak. A Young Avengers és a PHONOGRAM készítői ismét összeálltak, hogy egy új szuperhősös fantasy sorozattal áldjanak meg minket. Ez a THE WICKED + THE DIVINE, ahol az istenek a rocksztárok. De ne felejtsd: Az, hogy halhatatlan vagy nem azt jelenti, hogy örökké fogsz élni.
The Wicked + The Divine 2014-ben jelent meg az Image Comics-nál, és meg is nyerte a Legjobb képregénynek járó díjat a 2014-es Brit képregény díjátadón. Ezen kívül pedig háromszoros Eisner Award jelölést zsebelt be, köztük a legjobb új sorozatnak járó jelölést.
 
A képregénysorozat idén augusztus 5-én bővül majd a 13. résszel, jelenleg a 10. részig érhető el, mely május 6-án jelent meg. 
Mi kíváncsian várjuk mit sikerül összehozniuk a Universalnál, remélhetőleg hallunk még róla jó híreket. Addig is, ideje már meglátogatni azt a képregény szekciót… 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük