Kenyon hírek ~ Új League könyv, Invision borító

Úgy tűnik ma elemében van Sherrilyn Kenyon marketing csapata. Röviddel azután, hogy a facebook oldalra felkerült egy kis ízelítő a Chronicles of Nick következő részének (Invision) borítójából, a weboldalon egy új karakter profil jelent meg és a szemfülesek azt is észrevehették, hogy nem egy egyszerű mellékszereplő az illető, hanem egy új könyv főszereplője.

Born of Defiance (Talyn ~ 2015) és a Born of Betrayal (Fain ~ 2015) után most már nem a Born of Vengeance (Bastien ~ 2017) jön, hanem egy újdonság, méghozzá a Born of Legend (Ushara ~ 2016). Ez pedig azt jelenti, hogy az elkövetkező három évre jócskán betárazhatunk League könyvekből, és új kulcsszereplőket is megismerhetünk.

A Born of Legenddel is egy ilyen szereplő könyvét kapjuk. Ushara a Fyreblood Klánból származik, tehát az Andarion vonalt erősíti majd. Közülük is egy rendkívül ritka vérvonal képviselője. A Tavali nemzet büszke tagja, és az altengernagya a Gorturnum-nak. Fedőneve Star Skream, aminek hallatán még a veterán Liga orgyilkosok is a másik irányba futnak. Ushara senkit nem kímél és nem ejt foglyokat. Usharával először Fain könyvében találkozunk majd. Karakteréről részletesebben itt olvashattok.

Born of Legend 2016. Május 15-re van beígérve, ezzel pedig jelenleg a 12. League könyv a sorban. A könyvről egyelőre nem sok mindent tudni azon kívül, hogy Ushara lesz az egyik főszereplője.

~~~

Bár nagy méretben még nem láthatjuk, de Sherri egyik jobb keze, Carl közzétett egy képet a Facebook oldalon, ahol az Invision cím magyarázatát láthatjuk, illetve kis méretben a könyv végleges, teljes borítóját is megcsodálhatjuk.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Carl MB Staff
Posted by Chronicles of Nick on Thursday, April 9, 2015

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük