Blogturné ~ Roger Hobbs: Ghostman – A megoldóember trailer

Egy ember, akiről semmit sem tud senki. Nincs neve, nincs arca, csak munkái vannak, amiket elvégez. Felbukkan, megoldja az ügyet bármi áron, aztán tova tűnik. Csak készpénzzel fizet, csak készpénzt fogad el és nem hagy nyomot a világban. Nagyon érti a dolgát. A bankrablások és az álcázás nagymestere. Ő a Szellem, aki Roger Hobbs izgalmas regényének főszereplője. 4 blogger vállalkozott arra a lehetetlen küldetésre, hogy megpróbálja megismerni A megoldóembert, addig amíg újra el nem tűnik.

Tarts velünk és a Blogturné klub bloggereivel, nyomozz az eltűnt pénz után izgalmas kalandokon keresztül majd a turné végén nyerd meg a Libri Kiadó által felajánlott 2 könyv egyikét.

Kiadó: Libri
Oldal: 416
Megjelenés:  2015.02.27

Műfaj: thriller

Fordító: Nagy Gergely
     
Nincs bankszámlája, nem használ útlevelet, nincs nyoma egyik nyilvántartásban sem. Nem létezik. A szakmában csak úgy ismerik: a Szellem. Álneve: Jack Delton.

Jack régóta bujkáló bűnöző, aki pár évvel korábban bejutott Kuala Lumpur legszigorúbban őrzött bankjába, majd egy rossz döntés következtében a zsákmányt és társait is elvesztette. A banki meló megrendelője azóta is a nyomában van, és amikor rátalál, Jacknek nincs más választása: el kell vállalnia egy újabb veszélyes küldetést. 48 órát kap, hogy a félresikerült kaszinórablásból származó egymillió dollár és a súlyos sebesülésekkel menekülő elkövető nyomára bukkanjon.

De nem Jack az egyetlen, aki a pénzt akarja: egy gyönyörű FBI-ügynöknő és egy kegyetlen módszereiről ismert bandavezér érdeklődését is felkelti az ügy, Jack pedig olyan erőkkel találja szemben magát, amelyek elől nem menekülhet… 

Roger Hobbs huszonnégy évesen megírta első nemzetközi bestsellerét. A Ghostman egy évvel később minden jelentős kriminek járó irodalmi díjat besöpört, huszonöt országban vették meg a kiadás jogait, és nagyszabású film készül belőle. A regény folytatása A nyomtakarító címmel hamarosan olvasható.

BTK EXTRA – Könyv trailer

A könyv amerikai kiadója, a Knopf készített egy kis kedvcsináló trailert, ezt hoztuk el ma nektek magyar felirattal. 

A Szellem Kuala Lumpurban egy olyan cseles bankrablást követett el társaival, ami minden képzeletet felülmúlt. A férfi és társai egy csomó pénz emelnek el a bankból, de az összeget senki sem tudja. Mivel mi nem vagyunk bankrablók, de tudjuk, hogy milyen különleges pénzeket emelt el Szellem a bankból, így a te segítségedet kérjük. Minden blogon elrejtünk egy papírpénzt, a te feladatod lesz kitalálni, hogy mi a pénz neve. Egy kis segítséget kapsz majd hozzájuk és fotót is csatolunk a pénzről, de nem lesz egyszerű a feladat, mert nem szokványos külföldi valutákról van szó. Nyomozásra fel!
Aki helyesen beírja a különleges pénzek nevét a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba, annak a turné végén esélye van megnyerni a Libri Kiadó által felajánlott 2db könyv egyikét.
1952-ben vezették be a francia-indokínai piaszter helyébe, ugyanakkor, mint amikor Laoszban a kipet és Vietnamban a đồngot. Váltópénze kezdetben a centime volt, de ezt 1959-ben senre módosították. Manapság leginkább termények és hasonló közszükségleti cikkek vásárlására használják

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai
04.06. Zakkant olvas
04.08. Függővég
04.10. Tekla könyvei
04.12. Könyvszeretet 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük