Devil May Cry 4 Special Edition


A Devil May Cry sorozat rajongói és a konzolok szerelmesei örülhetnek, ugyanis jön a DmC4 PS4-re és Xbox One-ra is. Mi pedig elmondjuk, hogy miért (nem) éri meg ismét megvenni.

Bevallom imádom a DmC játékokat, viszont ha ez nem 10.000 Ft alatti árcédulát kap, akkor szerintem lehúzás. Na de nézzük is mit is foglal magába ez a „Special Edition”.

  • Javítottak a grafikán és végre konzolokon is élvezhető 1080p-ben és 60FPS-sel új ultra textúrákkal. 
  • A fejlesztők elmondása szerint a játék többi részén is jócskán javítottak. 
  • Játszható lesz Virgil a DmC3-ból 
  • Játszható lesz Lady és Trish is, akiknek alapjaiban más a harcrendszerük, mint Dante-nak vagy Nero-nak így teljesen új megközelítéssel játszhatjuk a játékot. Természetesen a történetet is végig lehet vinni velük, Lady Nero szálát viszi, Trish pedig Dante szerepét veszi át. Hogy ezt az átvezető videókban és a narrációkban, hogy oldják meg, egyelőre nem tudjuk, de reméljük azért nem kell a srácok hangját hallanunk miközben a csajokkal kaszabolunk. 

Aki Lady-t ismeri mondjuk a DmC3-ból, az tudhatja hogy nem kenyere a közelharc, de egy óriás páncélököl azért mindig akad nála. Ez lesz a fő stílusa ebben a játékban is, azaz a távolsági harc. Ilyen eddig nem nagyon volt a DmC történelmében, leszámítva Nero és Dante tücsökpöcs fegyvereit, de azokkal a csúfságokat jóformán simogatni lehetett csak. Trish és Vergil szintén főként karddal harcolnak, így náluk nem lesz akkora változás.

Mindezek ellenére is ajánlom az árcédula kordában tartását, hisz ez így sem lesz egy merőben új játék. Aki eddig viszont kimaradt a DmC áldásaiból annak igenis kötelező darab. Nem a legmélyebb játék, nem keresi az élet értelmének a lényegét, de istenem milyen jó érzés démonokat stílusosan apró pici darabkákra szabdalni.

   
A Devil May Cry 4 Special Edition 2015 nyarán várható PS4 és Xbox One konzolokra.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük