TRAILER: Daredevil (Netflix)

A „félelem nélküli ember”-nek nevezett Fenegyerek, becses nevén Matt Murdock idén áprilisban ismét felveszi a harcot New York alvilági bandáival szemben a Netflix sorozatában.
Ben Affleck után most Charlie Cox öltheti magára a házi ninja, majd a bordó jelmezt.

A Marvel youtube csatornájára tegnap felkerült az első hosszabb teaser trailer, melyben Matt kezdetleges szárnypróbálgatásait láthatjuk mielőtt magára öltené ikonikus sötét vörös jelmezét, amit egyébként a készítők az évad végére ígértek.

Matt Murdock gyerekkorában megvakult, ám a sors ezt különlegesen fejlett érzékekkel kompenzálta. Matt nappal tisztelt ügyvédként küzd az igazságtalanság ellen, de amint leszáll az éj, a Fenegyerekként (Daredevil) ismert maszkos igazságtévő szerepében ered New York rosszfiúi után. Bármit megtesz azért, hogy biztonságosabb hellyé varázsolja városát, de vajon milyen árat kell ezért fizetnie?

Az évad összes részét egyben darálja le a Netflix Április 10-én, tehát nem kell heteket várni az új részekre, egyszerre kerülnek fel a netre. Amennyiben sikeres lesz várható következő évad. A Daredevil egyben a felvezetője egy Marvel szuperhősökből álló sorozatszériának, melyek egy minisorozatban (The Defenders – A Védelmezők) érnek majd össze. A Daredevilt követi majd az A.K.A. Jessica Jones, a Vasököl (Iron Fist) aztán pedig a Luke Cage, és végül a Defenders. Ezek a sorozatok is, csakúgy, mint a S.H.I.E.L.D. ügynökei és a Carter ügynök szorosan kapcsolódnak majd a Marvel mozifilmes univerzumához. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük