DmC Definitive Edition: Láttál már ördögöt sírni 60 FPS-ben?

Az új csapat, azaz a Ninja Theory által készített Devil May Cry Reboot –  röviden csak DmC – hiába lett szerintünk is nagyon jó, meg a világsajtó szemében is egy remek játék, sajnos az eladások miatt kétséges a jövője.

Azonban jövőre érkezik a minden téren feljavított 1080p-ben és 60 FPS-sel futó Definitive Edtition az új generációs konzolokra. A DmC rajongóknak kötelező darab, ha másért nem legalább azért, talán meggondolja magát a Capcom, ha ez szépen fogy.

Milyen extrát nyújt? 


A fejlesztők elmondása szerint tüzetesen átnézték a játékot és minden kisebb hibát, tervezési bakit és egyéb AI-val kapcsolatos dolgokat kijavítottak. Bekerült a rajongók által hiányolt Lock On funkció, amivel manuálisan célozhatunk be ellenségeket. Valamint új játékmódokkal is kiegészült a játék, amik színesebbé tehetik, két új skin is jön: Devil May Cry 1 Dante és Klasszikus Vergil.

Kell ennél több? Ha igennel válaszoltál, örülhetsz, mert a Definitive Edition tartalmazza az alapjátékot (DmC: Devil May Cry), plusz az összes kiadott DLC-t: Vergil’s Downfall kampány, 3 Dante skin, 3 Dante fegyver skin, és az item keresőt.

Megjelenés


A DmC Definitive Edition 2015 március 17-én jelenik meg PS4 és Xbox One konzolokra. 
Az ára valahol 10 és 12 ezer Ft körül fog mozogni, ami korrekt árnak tűnik. Aki ismeri és segíteni akar, az tartogassa a karácsonykor begyűjtött pénzét. Aki nem ismeri, de nem tudja mi hiányzik a PS4 vagy Xbox One gépéről az ne habozzon, hisz semmiben sem rúghatjuk szét a démonok valagát olyan stílusosan, mint a DmC Definitive Editionben
A szemfülesek észrevehették, hogy a videó végén beharangozták a Devil May Cry 4 Special Edition-t is  feltehetően szintén új generációs konzolokra. Egyelőre ennél több infót még nem kaptuk róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük