The Musical book tag

Lupinak hála én is felugrok a vonatra, bár amíg nem láttam a kérdéseket, kicsit megrémített ez a cím. Na de mi is ez az őrület már megint? Valójában lényege nem sok van, azon kívül, hogy a kvíz/kihívás őrültek megint kiélhetik magukat. Egyszóval ártatlan fun az olyanoknak, mint én, Úgyhogy Lupinak csalódást kell okoznom, mert ezzel nem tud szívatni 😛

1. PSY – Gangnam Style: Egy felkapott könyv, amit te is nagyon szeretsz. 

Na hát, pont ezt a számot kell ehhez a kérdéshez társítani?? Mindenki tudja (most már), hogy falnak megyek PSY-től. No mindegy. Már most bajban vagyok. Még mindig nem nagyon vagyok tisztában azzal, hogy itthon mi számít felkapottnak, úgyhogy a sötétben tapogatózok és azt mondom, hogy bármelyik Moning könyv. Voltak jobbak is, közepesek is, de én akkor is szobrot állítanék neki. (és nem, nem fogom megemlíteni az ICED-et!!! Oops…)

2. Adele – Someone Like You: Egy könyv/könyvsorozat, amin nehezen túllépni, annyira szomorú lettél, hogy vége.

Egyértelműen a Night Huntress (Cat & Bones) sorozat. Bár méltó lezárást kapott, és úgy érzem így lett kerek, de nagyon hiányoznak a szereplők és nagyon kíváncsi vagyok mi történik velük ezután. Még mindig le vagyok törve, mint a bili füle, hogy nem lesz új rész.

3. Tomes Jones – Sex bomb: Az első erotikus könyv, amit valaha olvastál. 

Hm.. nem kifejezetten az erotikus műfajba sorolták, de Hamilton Merry Gentry könyvei már verték a plafont. De ha szigorúan erotikus könyvet keresünk, akkor a Covet (Vampire Erotic Theatre #1)
Felicity Heatontól. Bár meg kell mondjam, a PNR könyvekben lassan több az erotika, mint az erotikus könyvekben. Azt már meg sem említem, hogy színvonalasabb is…

4. Katy Perry – Dark Horse: Egy könyv, aminél teljesen másra számítottál, mint amiről ténylegesen szólt.

Hűha, ez megfogott. Azt hiszem talán a Charley Davidson sorozat Darynda Jonestól ilyen, ami egyben hatalmas csalódás is volt (és valamiért mégsem tudom abbahagyni…ja igen, REYES <3). A fülszöveg azt ígérte, hogy Charley a halál angyala, vagyis a Grim Reaper, úgyhogy igen magasra tettem a mércét, pláne, hogy Kenyon rajongóknak ajánlották, de teljesen máshogy képzeltem el, mint amit kaptam.

5. Pokémon: Egy könyv, ami a legelső olvasmányaid között volt. 

Hófehérke és a hét törpe. Első mesekönyvem volt. De ha regényre vagytok kíváncsiak, akkor az Újhold. Tudom, tudom. Mentségemre szóljon, hogy előtte nem nagyon olvastam, úgyhogy nem tudtam még mihez viszonyítani, de örök hála Twilight filmnek, mert az vitt rá az olvasásra.

6. Miley Cyrus – Wrecking Ball: Egy könyv, ami teljesen lerombolt téged. 

Sherrilyn Kenyon – Styxx!!! Te jó isten, ez a könyv! Sokan mondják, hogy Acheron utánzat, de engem sokkal jobban megfogott, mint Acheron könyve. Azóta sem tudtam egy normális értékelést kicsikarni magamból, annyi mindent kiváltott belőlem.

7. Pharrell Williams – Happy: Egy könyv, aminek az olvasása közben nem tudtad abbahagyni a mosolygást/nevetést.

Sherrilyn Kenyon: Invincible, de igazából bármelyik CON kötet jöhetne ide, mert akármelyikbe kezdek bele, 5 oldalon belül már a padlón kötök ki a hasamat fogva, röhögcsélve, mint egy pszichiátriai eset.

8. Frozen – Let It Go: Egy könyv, amiben egy olyan testvérpár van, akiket nagyon szeretsz.

Gracen Miller – Genesis Queen (Road To Hell #3). Nagyon sokan nem ismerik a sorozatot, sem itthon sem külföldön, ami elszomorít, mert egy nagyon pöpec kis Horror/PNR sorozatról van szó. A Kedvenc testvérpárom Micah és Elias, a sátán ikrek (szó szerint). Nem jó fiúk, bár Micah-ban azért van némi hero quality, de imádom őket külön külön is, hát még együtt. Aki teheti olvassa el a könyveket, mert nagyon megéri, és nem csak MicElias miatt. 😉

9. Calvin Harris ft. Ellie Goulding – I Need Your Love: Egy nyálas könyvbeli szerelmespár, akiket ki nem állhatsz.

Sophie Jordan: Firelight sorozatából Jacinda és Will. Az hagyján, hogy fogalmam sincs Will miért van a sorozatban, de azt sem értem Jacinda miért van benne, hát még ketten együtt.

10. Iggy Azalea – Fancy: Egy könyvborító, amit imádsz.

Egy?? CSAK egy? Ez kegyetlenség! Na jó, a legújabb kedvencem Sarah J. Maas
A Court of Thorns and Roses borítója.

11. Lady Gaga – Bad Romance: Egy könyv, amiben tiltott szerelem van. 

Pff. Melyikben nincs? Larissa Ione: Csábítás (Daemonica 1.). Azért választottam pont ezt, mert imádom a sorozatot, és túl kevés figyelmet kap (bár szegény a kiadóval sem járt jól), és nem bizonyíthatott még itthon. Plusz, amikor abba szeretsz bele, akinek a fajtájára vadászás a munkaköri leírásod első huszonöt pontja, az eléggé tiltott. Mondjuk, ha belegondolok, az összes részt ide sorolhatnám.

12. Ariana Grande – Problem: Egy szereplő, akit utálsz.

Ariana Grande. Ja, várj… 
Ismét azt kérdezem, hogy CSAK egy? Hát jó, keresek valakit, akit még nem említettem..
Teljes szívemből, minden mellbedobással gyűlölöm Zoey Redbirdöt, az Éjszaka Háza sorozatból. Azt hiszem ő áll az 1000-es listám élén. 

Kihívottjaim

Van még olyan, akit nem hívtak ki? Ha igen akkor most tekintse magát kihívottnak 😛
Zsófi, Fummie, Abstractelf, Loki… jó szórakozást 😉 

2 hozzászólás

  1. Pont, ahogy olvastam végig a kérdéseket, azon gondolkodtam, hogy ez nekem mennyire nem menne – aztán a végén kaptam a meglepit.
    Kenyon könyv mondjuk elgondolkodtatóba ejtett, hogy talán érdemes lenne elkezdeni azt a sorozatot (sorozatokat? – nem vagyok képben).

    1. Author

      Hehehehe karma 😛

      Kenyont ÉRDEMES elkezdni. Van pár sorozata, de a Sötét vadászok és a Chronicles of Nick függ össze, de olvashatod csak az egyiket (bár én mindkettőt ajánlom). Nick nagy szerepet játszik majd az SV (DH)-ban, de megkapta külön sorozatát is (CON), ahol 14 évesen ismerjük meg (gyorsan halad az idő a sorozatban). Tehát amolyan képregényszerű világ, egy univerzum de hatással van egyik a másikra, de teljesen élvezhető külön külön, max nem találod meg az easter eggeket :))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük