Zöld utat kapott a Dominion második évada

A Dominion a Syfy angyalos dísztópia újonc tv sorozata, mely a 2010-es Légió c. film alapján készült, Christopher Egan (Alex Lannen) főszereplésével idén debütált.

Az első évad augusztus 7-én ért véget egy dupla epizóddal, és persze függővéggel. A rajongók azóta is várták a hírt, hogy vajon mi lesz a sorozat sorsa. Ha optimisták akarunk lenni, mondhatjuk, hogy Fifty-Fifty esélye volt annak, hogy lesz folytatás. Nem azért, mert olyan rossz lenne (mi szeretjük), de nem is egy sikerbomba. Aki ismeri a Syfy csatornát az tudja, hogy kb. milyen szintet várhat.

Hál’isten egy órája bejelentették a hivatalos Facebook oldalukon, hogy lesz folytatás. A rossz hír, hogy csak jövőre kezdik forgatni, szóval valószínűleg jövő nyáron tér majd vissza a képernyőkre.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Post by Dominion – TV series.

Jó munkához idő kell, mondja a mondás, mi meg már annak is örülhetünk, hogy legalább lesz folytatás, ha egy évet is kell rá várni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük