‘The Darkest Minds’ mozifilm a Foxtól

Egy újabb ifjúsági (YA) könyvsorozatból készül mozifilm. Ezúttal Alexandra Bracken The Darkest Minds (Sötét elmék) sorozata kelt el. A sorozat első része nemsokára itthon is megjelenik a Maxim kiadónál, amit egy blogturné keretében be is mutatunk majd. 

A filmes jogokat a Fox happolta el, és apait anyait belead majd a projektbe. Chad Hodge adaptálja majd, és Shawn Levy lesz a producer.


A történet szerint Amerikában egy járvány ütötte fel a fejét, ami kiirtotta a gyermekek többségét. A túlélők közül néhányan bizonyos képességeket fejlesztettek ki, amitől veszélyessé váltak a társadalom többi tagjára nézve, ezért internáló táborokba zárták őket, hogy megvédjék a társadalom maradékát.

A 16 éves Ruby, hála telepatikus képességének szintén egy ilyen táborban köt ki, ám sikerül megszöknie. Később egy csoportba botlik, melynek tagjai szintén hasonlóan különleges képességekkel rendelkeznek. Velük együtt menekül a kormány elől, hogy megtalálják az egyetlen menedéket a fajtájuk számára. Ruby ekkor még nem is sejti, hogy a biztonság helyett egy kitörni készülő háború közepébe csöppen.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük