“Farscape” Mozifilm MEGERŐSÍTVE!

Év elején, pontosabban februárban szárnyra kapott egy pletyka, miszerint már dolgoznak a ‘Farscape‘ – itthon “Csillagközi szökevények” néven ismert nagy sikerű sci-fi sorozat mozi változatán. Azt is hallhattuk, hogy az a Justin Mojo írja a forgatókönyvet, aki a tv sorozatét is. 

Akkori pletykák szerint a ‘Farscape’ film főszereplője D’Argo Sun-Crichton lesz, az eredeti tv sorozatból ismert John Crichton (Ben Browder) és Aaryn Sun (Claudia Black) fia. A történet szerint D’Argo-t (vagy Kicsi D-t, ahogy mindenki hívta) a szülei kénytelenek voltak elrejteni a Földön, ugyanis különleges képességei mágnesként vonzzák a galaxis minden gonoszát. A filmben “Kicsi D” már nem is olyan kicsi. 19 éves és készen áll, hogy csatlakozzon a szüleihez az űrben. 
Örömmel jelentjük be, hogy minden pletyka szerencsére IGAZ!  Múlt hétvégén  Rockne S. O’Bannon, a Farscape szülőatya megerősítette a WonderCon-on, hogy valóban folynak a munkálatok, bár még egyelőre nagyon kezdő státuszban. 
“Igen, igen, ez a valaha volt legbénábban eltitkolt titok,” mondta O’Bannon.“Még messze vagyunk a gyártási fázistól, de igen, az első lépés, hogy Justin [Monjo] dolgozik a forgatókönyvön. Továbbra is drukkolunk, hogy sikerüljön.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük