The Elder Scrolls Online – The Siege Cinematic Trailer

És megjött az első MMORPG a sorozat hosszú egyjátékos történetében. Kezdhetném azzal hogy felvázolom mi is az Elder Scrolls, de aki nem ismeri bújjon el egy kő alá, most!

Szóval tegnap hivatalosan is a boltokba került az Elder Scrolls Online, amihez egy új cinematic trailert is kaptunk – ami vagy a régi előzménye, vagy fordítva, vagy csak egyszerűen semmi értelme, de szép.

Tamriel a megsemmisülés határán áll. Molag Bal elfoglalta Imperical City-t, míg a szövetségesek egymással harcolva próbálják megszerezni a Rubin Trónt az Oblivion karmai közül. A legújabb cinematic trailer Cyrodiil feldúlt csataterére repít el minket. Bővebben…

Volt szerencsém kipróbálni béta hétvégék alatt és ugyan azt kell mondjam, vissza adja a világ hangulatát, de valahogy mégsem az igazi.

Kezdeném a legfeltűnőbb jelenséggel; a harccal. Aki játszott a Skyrim-el, az tudja, hogy milyen hatása van a támadásoknak. Mindenre van egy megfelelő fizikai reakció. Ez sajnos az MMO-ban nincs, mintha nem is egy ellenséget püfölnénk, hanem csak legyeket próbálnánk lecsapkodni, ahhoz hasonlít talán a legjobban. Bár dicséretes az FPS nézet bevezetése. Ez is növeli az igazi Elder Scrolls érzést.

Maga a világ szép, lenne benne mit csinálni, de valahogy számomra mégis unalmas volt. Egy kis idő után fel is adtam a rohangálást. Lehet, hogy a probléma nem a készülékben, hanem bennem van, más játékokhoz vagyok szokva (Guild Wars 2, Diablo III), de nekem ez sehogy sem szórakoztató.

Aki mégis kedvet érez hozzá az a játék megvétele és havidíj kifizetése után a maradék pénzét elköltheti a játékbeli boltban.

Jó szórakozást! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük