Ismét van rendezője az Uncharted játékból készülő filmnek

Legutóbb még Shawn Levy rendezte volna a népszerű akció-kaland játék film adaptációját, de egy másik projekt miatt vissza kellett lépnie, így a már egy ideje húzódó adaptáció jövője kérdéses volt. Most viszont úgy tűnik ismét megindulhatnak a munkálatok, ugyanis a hírek szerint megtalálták az új rendezőt.


Az a Dan Trachtenberg ülhet most a rendezői székbe, aki a 2016-os Cloverfield Lane 10. c. sci-fit is rendezte.  A Sony elárulta, hogy már régóta szerettek volna együtt dolgozni a rendező-íróval.

Bár a 2016-os thriller kritikailag elismert film volt, azért nem mondhatjuk, hogy biztos kezekben van az Uncharted, hiszen ez lesz Trachtenberg második mozifilmes rendezése. Egy kicsit megnyugtatóbb információ, hogy nem ez lesz az első videojátékkal kapcsolatos projektje: ő rendezte a Black Mirror VR témájú részét is, és a Portal: No Ecape rövidfilmet is.

A szereplőválogatásról eddig annyit tudunk, hogy  a legújabb Pókember, Tom Holland még köztük van és Bryan Cranstonról is keringtek meg nem erősített hírek.

Jonathan Rosenberg és Mark Walker írták a forgatókönyv legutóbbi verzióját, amin egykor a Fehér Pokol és a Szupercsapat rendezője, Joe Carnahan is dolgozott.

Az Uncharted adaptáció évek óta készülő státuszban van, Trachtenberg az ötödik rendező, és eredetileg Mark Wahlberg kapta volna Nathan Drake szerepét. Ennek tudatában mi nagyon örülünk, hogy eddig húzódik.

A stúdió, ha minden jól megy, még év vége előtt szeretné megkezdeni a forgatást.

[alert type=”info”]Az Uncharted a Naughty Dog által a PlayStation konzolokra fejlesztett akció-kaland, harmadik személy nézetben látható lövöldözős, platformozós videojáték sorozat. A sorozat Nathan “Nate” Drake-et követi, egy karizmatikus, mégis megszállott kincsvadászt, aki szinte beutazza az egész világot, hogy felfedje a különböző történelmi rejtélyeket.[/alert]

https://www.youtube.com/watch?v=5Ya_6ZlAaIw

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük