Leszállt az X-Men: Dark Phoenix első előzetese

Végre megérkezett a várva várt X-Men Dark Phoenix első trailere és egyből egy közel két perces, jelenetekkel és easter eggekkel telepakolt videót kaptunk. Úgy tűnik Jean Grey X-men filmje egy szuperképességekkel megspékelt akció-thriller lesz, eltérve az eddigi X-men filmektől és kicsit ráhangolva a jövőre érkező Új mutánsokra.

A videóért talán az oroszoknak lehetünk hálásak, amiért két napja a redditre feltettek egy mozis, nem túl jól látható orosz változatot, amire a stúdió valószínűleg kénytelen volt válaszolni.

A látottak alapján a Dark Phoenix Saga képregények alapján készült a film, kivéve néhány történetszálat. A film leginkább Jean és az X-menek, a barátai ellen folyó harcról, illetve az X-meneken belüli nézeteltérésekről fog szólni. A flashbackekből láthatjuk Jean gyerekkorát, hogy került kapcsolatba az X-menekkel illetve azt is, hogyan lesz belőle Sötét Főnix, hogy kerül kapcsolata a Főnix erővel, amiből egy kis ízelítőt kaptunk az X-men Apokalipszisben. Az idővonalat pedig fejtse meg az, aki még tudja követni…

A szereplőgárda, mint mindig, most is tele van A listás színészekkel, a fontosabb szereplők az előzmény sorozat első három részéből mind visszatérnek, tehát lesz X professzor, Magneto, Mystique, Küklopsz, Beast, Storm és Nightcrawler is. A főellenséget Jessica Chastain alakítja majd, ám egyelőre pontosan nem tudni kinek a szerepében.

A film 2019. Február 14-én érkezik majd.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük