SDCC 2017: Kiszivárgott az Avengers: Infinity War első trailere

Az idei San Diego-i Comic Conon is érdemes volt részt venni, szinte mindegyik rajongótábor elégedett lehet. Legtöbbeket idén is a Marvel és DC filmek hoztak lázba, és volt is miért izgatottnak lenni. Kaptunk új Justice League trailert, Aquaman filmjéből is mutattak egy kis ízelítőt, jött új előzetes a Thor: Ragnarökhöz is, és a Hangya és a Darázsból is láthatott jelenetet a közönség. Ami viszont teljesen lázba hozta a Marvel panelját, az az trailer, amit az Avengers: Infinity Warból mutattak. Ugyanezt láthatta a D23 közönsége is, de még nem osztották meg a világgal, viszont egy hősies rajongó minden szabályt megszegve feltöltötte a világhálóra, hogy mi, kevésbé szerencsések is láthassuk.

A felvétel nem a legjobb szögből készült és nem is a legjobb minőség, de hiteles a conon résztvevők leírása alapján.

Egy kis segítség ahhoz, hogy mit láthatunk és hallhatunk:

“Mindjárt megérkezünk,” mondja Mantis az Örzőknek. Tini Groot az ülésben. Arról beszélnek, hogy milyen veszélyes a hely, ahová érkeznek. Thor teste a szélvédőbe csapódik. Rövid haja van. Rocket megijed. Mantis, képességét használva felébreszti Thort. Thor megijed. Mindenki őt figyeli, Thor megkérdezi kik ők. A hajó átszeli a kozmoszt. Valahol máshol: Wanda egy elpusztított város közepette épp kitér valamiféle fehér energia nyaláb elől.  Megint máshol: romok között feltűnik Loki és a Tesseractot mutatja valakinek.  Miközben egy buszon utazik, Peter pók szenzorai veszélyt jeleznek. Tony és az Örzők harca készülnek az űrben.

“A mókát nem igazán veszi figyelembe, aki egyensúlyba hozza az univerzumot,” mondja Thanos. “De ez… mosolyt csal az arcomra.” Gamora ijedtnek tűnik. Az Örzők látják a pusztítást a Földön és az űrben is.  Megjelenik Thanos. Star-Lord, Strange Tanos-szal harcol. Wanda és a Hangya próbálják megállítani. Pókember akrobatázik, méghozzá abban a ruhában, amit vasembertől kapott. A Földön feltűnik egy mérges Tél katonája, aztán a Fekete párduc a seregével próbálja megvédeni hazáját. Feketeözvegy és Vision valamiféle börtönben. Egy mogorva, szakállas Amerika kapitány lép ki az árnyékból. Hulkbuster harc.

“Sajnálom, Tony” mondja Peter a maszkja nélkül a földön fekve, könnyekkel küszködve, miközben Tony a fejét tartja.
Még egy kis Fekete párduc harc, Thor fejét stresszlabdának használja Thanos. Harc jelenetek. Thanos leveri Vasembert. Az Örzők vereséget szenvednek. Thanos megszerezte az összes végtelen követ és  összeállította a Végtelen Kesztyűt. Tanos egy egész Holdat dob a bolygóra.”

Az Avengers: Infinity War 2018 május 4-én kerül a mozikban, a még cím nélküli folytatása pedig 2019 Május 3-ra lett kitűzve. 

dsfdsfdsf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük