Blogturné Extra – J. Goldenlane: Farkastestvér trailer [Nyereményjáték]

A Delta Vision Kiadó jóvoltából másodjára is a kezünkbe vehetünk egy J. Goldenlane regényt, méghozzá a Farkastestvért. A Blogturné Klub négy bloggere pedig úgy döntött, hogy nem ijed meg a vérfarkasoktól és belép Christina és Christian Hunter cseppet sem hétköznapi világába. Erre nektek is lehetőségetek lesz, ha velünk játszotok, hiszen ismét nyerhettek egy példányt a könyvből.
[alert type=”e.g. warning, danger, success, info”]Kiadó: Delta Vision
Sorozat: –
Megjelenés: 2015.12.11.
Műfaj: Urban Fantasy
Terjedelem: 696 oldalVérfarkasnak lenni nem egyszerű.
Különösen, ha az ember fia lánynak születik.És persze lőnek is rá.
Meg egy csomó maffiózó csörtet a nyomában.
Máskor meg beleölik a fő keresztapa medencéjébe.Amikor éppen fontos randija lenne!Ráadásul még a bátyja is hazajön, és az istennek sem maradna nyugton, minek következtében rájuk szabadul a teljes emberi civilizáció, minden veszett baromságával együtt!

Vérfarkasnak lenni nem egyszerű.J. Goldenlane ezúttal a vérfarkasok kihívásokkal teli világába kalauzolja el olvasóit. Mesteri részletességgel rajzolja meg a farkaslét mindennapjait, az ember és a szörnyeteg örök harcát, a természetfeletti hatalom problémáit: az elmaradhatatlan, pikírt humorral fűszerezve. Az írónő a tőle megszokott ellenállhatatlan, sodró lendülettel, fordulatos drámával mutatja be a főszereplő, Christina és a bátyja, Christian különleges testvéri kapcsolatát – amely a Holdtestvér imádott és a rendőrcsalád elátkozott áldásán túl mindkettejük számára a legfontosabb a világon… nem is csoda, ha bármit hajlandók feláldozni, bárkivel hajlandók megharcolni érte.

[/alert]


Értékelés helyett egy kis vizuális bemutatót hoztam nektek arról, hogy nagyvonalakban mit várhattok a regénytől. Magyarul egy rajongói előzetest csináltam hozzá.
Funfact: durván 12 órát vett igénybe (többnyire az After effects-el való harcom miatt, a Sony Vegas már jobban együttműködött) minden elő és utómunkálattal együtt.
Remélem azoknak is tetszik, akik olvasták a könyvet és azoknak is, akik még csak szemeznek vele (és azoknak is, akik nem rajonganak Lauráért :D)

 


Mihez is kapcsolódna a játékunk, ha nem a vérfarkasokhoz? De a nagy melegre való tekintettel egy könnyített játékot találtunk ki nektek. Minden blogbejegyzésben találtok egy képet egy tévésorozatban szereplő vérfarkasról. A feladat annyi, hogy a VÉRFARKAS NEVÉT és a SOROZAT vagy a FILM CÍMÉT beírjátok a rafflecopter megfelelő mezőjébe.

[alert type=”e.g. warning, danger, success, info”]Figyelem! A válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta.  A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

[/alert]

 

További állomások:

07.29. Kelly Lupi olvas
07.30. Deszy könyvajánlója
08.01. Bibliotheca Fummie
08.02. Függővég

1 hozzászólás

  1. Padlóra küldtél. Állati csodálatos! Nagyon szépen köszönöm!
    J. Goldenlane

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük