TOP 5 Vasárnap #7 – Top 5 Soundtrack

Visszatér a Top 5 vasárnap!

A FüggőVég minden vasárnap egy új könyves rovattal jelentkezik, melynek neve TOP 5 Vasárnap! Az ötletet egykedves külföldi blogger ismerősömtől, a Larissa and Friends’ Bookish Life angol blogtól nyúltam le, ahol már több éve aktívan részt veszek a kezdeményezésben. 

A Lényeg:

Minden vasárnap egy TOP 5-ös listát teszünk közzé. A lista bármiről szólhat majd, aminek köze van a könyvekhez, filmekhez, videojátékokhoz. Minden héten új témával jelentkezünk. Bárki nyugodtan csatlakozhat hozzánk a saját TOP 5-ös listájával az adott témában. Téma javaslatokat örömmel fogadunk, ne fogjátok vissza magatokat! 🙂

Szabályok:

  1. Állítsd össze a TOP 5-ös listád abból a témából, amit arra a hétre választottunk. 
  2. Említs meg minket a bejegyzésedben!
  3. Nyugodtan használd a rovat bannereinket.
  4. Kíváncsian várjuk a te listáidat is! Ha szeretnéd velünk megosztani, hagyj nekünk egy linket a bejegyzésedhez odalenn a kommentben. Ha nincs blogod/nem szeretnél külön bejegyzést írni,  nyugodtan írd meg hozzászólásban a listád. 

Az eheti téma:

Top 5 Soundtrack


(Top 5 filmes Soundtrack – nem sorrendben!)

5.) Bear McCreary: Black Sails

Mindenki odavan a trónok harca betétdaláért, ami teljesen érthető, hiszen Ramin Djawadi fantasztikus munkát végzett, de szerintem jelenleg a sorozatok közt a Black Sails betétdala viszi a pálmát. FUCKING EPIC!

4.) Survivor: Eye Of The Tiger (Rocky)

Ezt a számot régen is szerettem, annak ellenére, hogy kissé monoton tud lenni helyeken, de a rajongásomért mégiscsak Jensen Ackles a felelős…

3.) Ed Sheeran: ‘I See Fire’ (A hobbit: Smaug pusztasága)

A dal minden verzióját szeretem, de a filmesben jön ki igazán a lelke. A dalszöveg, a dallam, a hangszín, minden gyönyörű. 

2.) Halsey: Castle (A vadász és a Jégkirálynő)

Sötét, fantasyhoz tökéletes, hangulatos, epic. Halsey-től kb. két számot szeretek, mert bár iszonyat jó hangja van, sajnos követi ezt a nulla forintos pop divatot. Azért remélem várható tőle még hasonló, mint a ‘Castle’. 

1.) Klaus Badelt & Hans Zimmer: “He’s a Pirate” (A Karib-tenger kalózai)

Ezt bárhol, bármikor, bármilyen formában képes vagyok bármennyiszer meghallgatni. Persze azért az eredeti a legjobb, még a rumhoz is kedvet kapok tőle. 

(Top 5 játék Soundtrack)

5.) Jesper Kyd: The Corruption (Darksiders 2)

4.) Marcin Przyblowic – Mikolai Stroinski: Catch Me If You Can (The Witcher 3: Wild Hunt)

3.) Combichrist – Never Surrender (DmC)

2.) Greg Edmonson: Nate’s Theme 3.0 (Uncharted 3)

1.) Matt Uelmen: Tristram Village (Diablo 1)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük