Michael J. Sullivan: készül a Riyria képregény sorozat

Kenyon és Hearne után egy újabb nagy nevet köthetünk össze a The Dabel Brothers képregénykiadóval. Bejelentették ugyanis, hogy leszerződtek Michael J. Sullivannel, hogy elkészítsék a Riyria-krónikák képregény változatát.

A Riyria-krónikákat, pontosabban a The Riyria Revelations-t hozzánk a Fumax kiadó hozta el, ezért reménykedhetünk benne, hogy talán egyszer a képregények is megjelennek itthon.

A képregény címe Riyria: The Death of Dulgath, ami a Riyria Chronicles (a Riyria Revelations előzmény sorozata) harmadik részének a címe is egyben. A történet szerint a zsoldos Hadrian Blackwater-t és Royce Melborn-t egy nemes nő védelmével bízzák meg, akit meg akarnak ölni.
A képregényt Nigel Raynor illusztrálja, aki saját képregény kiadásával kezdett, aztán később dolgozott a 2000AD-nak, Dark Horse-nak, Dynamite-nak és jelenleg a Marvelnek.
Nagy rajongója vagyok a képregényeknek és mindig is a kívánság listám tetején szerepelt, hogy egyszer Royce-t és Hadriant is ebben a formában lássam,” nyilatkozta Sullivan. “A The Dabel Brothers lelkesedése a projekt iránt és a lenyűgöző munkásságuk tökéletes partnerré teszi őket.
Michael esetében minden könyv egy kaland. Nagyon tisztelem, mint mesemondó,” mondta Ernst Dabel, a Dabel Brothers kiadó elnöke. “A Riyria meséi rendkívül népszerűek, és úgy gondoljuk, hogy a rajongók ebben az új formában is szeretni fogják őket. Még az új olvasókat is azonnal rabul ejti majd!

A Riyria: The Death of Dulgath képregényt 2016 végére ígérik.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük