Borító mánia ~ Gena Showalter: The Darkest Torment

Gena Showalter Az alvilág urai (Lords of the Underworld) c. paranormális sorozata itthon sajnos egyelőre a kispadon csücsül, miután a hazai kiadója, az Ulpius lehúzta a rolót.Itthon csupán a negyedik részig jutott, de külföldön jövő májusban már a 12. részt olvashatják a rajongók.

A The Darkest Torment címre hallgató regény május 31-én jön majd ki, méghozzá első alkalom, hogy keménykötésű változatban. A könyv főszereplője meglepő módon nem egy nagy rajongó kedvenc, hanem Baden, akiről az olvasók igen keveset tudnak. Gena ezt azzal magyarázta, hogy pl.: Cameo története még nincs teljesen kidolgozva, William történetéből pedig még szinte semmi sincs kész, így azt választotta, akinek a sztorija jelenleg a legjobban izgatta Gena fantáziáját. Az írónő úgy írja le, hogy Baden  könyvének írása már szinte létszükséglet lett számára, és nagyon reméli, hogy a rajongók isérezni fogják ezt a szenvedélyt, mert “Nem csupán egy történetet kapsz, amikor majd elolvasod a The Darkest Torment-et, de egy apró darabot is a szívemből”.

A kötethez ma megérkezett a hivatalos fülszöveg és a borító is.

Driven to his death by the demon of Distrust, Baden spent centuries in purgatory. Now he’s back, but at what cost? Bound to the king of the underworld, an even darker force, he’s unable to withstand the touch of another…and he’s quickly devolving into a heartless assassin with an uncontrollable temper. Things only get worse when a mission goes awry and he finds himself saddled with a bride—just not his own.

Famed dog trainer Katarina Joelle is forced to marry a monster to protect her loved ones. When she’s taken hostage by the ruthless, beautiful Baden immediately after the ceremony, she’s plunged into a war between two evils—with a protector more dangerous than the monsters he hunts. They are meant to be enemies, but neither can resist the passion burning between them…and all too soon the biggest threat is to her heart.

But as Baden slips deeper into the abyss, she’ll have to teach him to love…or lose him forever.

The Darkest Torment
The Darkest Torment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük