Kresley Cole: Arkánum krónikák film és könyvhírek

Kresley Cole mai hírlevelében osztotta meg a fantasztikus hírt, miszerint VÉGRE elkeltek az Arkánum krónikák filmes jogai. Ennél is jobb hír, hogy egy nagy studió vette meg, bár még nem árulhatja el melyik. Tűkön ülve várunk mindenfajta információ morzsát ettől a perctől kezdve.

A másik fontos hír, hogy a sorozat minimum 5 részes lesz. A sorozat negyedik része (egyelőre cím nélküli) tavasszal fog megjelenni angolul. Bár ez nem jelenti azt, hogy nincs esély arra, hogy mégis több rész legyen, de mi már ennek a hírnek is örülünk, hiszen eddig nem volt egy minimum fix sem, sőt előkerült az a teória is, hogy talán kaszát kap a sorozat, mert nem hozza a várt eladást. Ez  viszont úgy néz ki, hogy szerencsére megváltozott, így most már biztos, hogy még legalább 2 rész erejéig követhetjük Evie, Aric, Jack és csapatuk kalandjait. 



A sorozat első része, a Poison Princess: Méreghercegnő tavaly decemberben érkezett a magyar rajongókhoz a Könyvmolyképző kiadó közreműködésével. A második rész, az Endless Knight idén ősszel várható, ha az istenek is úgy akarják.

1 hozzászólás

  1. 3.részt hol birom meg szerezni magyarul ?? ??? imadom a konyvet muszaly meg szereznem a fel halotjait is sos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük