Star Wars VII – Az ébredő erő 2. trailer

A Csillagok háborújának új része kétségtelenül az évtized legjobban várt és hypeolt filmje. Ez abból is látszik, hogy még egy alig 1,5 perces teaser trailer is pillanatok alatt felforgatja a cybervilágot, képzeljük csak el mi lesz, ha megkapjuk a rendes trailert is. Az előzetest az Anaheim-ben tartott (Kalifornia) Star Wars Celebration-ön mutatták be, egy 2 órás panel keretében.

Íme a trailer, magyar felirattal (köszönet érte Deszynek!):

 
 
  
  
 

A trailer mellett rengeteg érdekességet láthattak még a nézők. Ugyanitt például Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), BB-8 droid, R2-D2, Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO), Stormtrooperek hada,  J.J. Abrams és a producer, Kathleen Kennedy is tiszteletét tette. Íme egy kis összefoglaló az érdekesebb részekből:

Az egyik legjobb pillanat, amikor bemutatták R2D2 riválisát, a kis BB-8 labda droidot. A robotot valóban megépítették, nem csak CGI. 
Ám nem ért itt véget a móka, hiszen az egész őrület 4 napig tart, azaz több, mint 30 órányi STAR WARS! Interjúk, játék panelek, cosplayek, minden, ami star wars.

Jó hír a Cinema Sins rajongóknak, Jeremy már elkészítette a trailer elemzését:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük