Borító mánia: Tiffany Reisz – Az úrnő

Tiffany Reisz nemzetközileg magasan elismert, több díjat is bezsebelő Eredendő Bűnösök (Original Sinners) című erotikus sorozata itthon is masszív rajongótábornak örvend. A sorozat negyedik kötete április 18-án jelenik meg nálunk, Az Úrnő címmel az Athenaeum kiadónál.

Mi pedig azért gyűltünk ma itt össze, hogy ezt a hírt stílusosan megünnepeljük, mégpedig egy borító leleplezős post keretében. Nem is húzzuk tovább a szót, íme az Úrnő borítója és hivatalos fülszövege:

Az Eredendő Bűnösök sorozat befejező része ott folytatódik, ahol a harmadik kötet félbemaradt: Nora Sutherlin, az ünnepelt dominatrix, a híres erotikus szerző egy szobában találja magát, két férfi társaságában. Más körülmények között élvezné ezt a kis játékot, de most partnerei nem játszani akarnak.

Hamarosan megérti: ha életben akar maradni, fogvatartói Seherezádéjává kell válnia, miközben bíznia kell abban, hogy szerettei – Wesley, Kingsley, de legfőképpen Soren – rá fognak jönni, hogyan mentsék meg.

Egy halottal azonban nehéz vitázni, és Marie-Laurie, Kingsley nővére és Soren elhunytnak hitt neje minden, csak nem kompromisszumkész. Egy sértett nőnél pedig nincs veszélyesebb ellenség, és bár Nora mindezt tudja, lassacskán mindent elmesél az asszonynak arról, hogyan lett egy katolikus pap szeretője, miközben egyre mocskosabb részleteket tár fel a múltból…

A háttérben Soren, Nora és Kingsley életének minden fontos szereplője csendben várakozik, hogy aztán az összekuszált szálakat kibogozva az olvasó is megtudja, kicsoda Nora Sutherlin valójában. Vagy legalábbis elhiggye, hogy tudja…

Kiadó: Athenaeum
Megjelenés:
2015. április 20.
Fordító:
Márton Andrea
Oldalszám
: 488

Előző részek

                     A szirén                                       Az angyal                                      A herceg

Olvasási sorrend:

Eredendő bűnösök – Vörös évek:
A szirén
Az angyal
A herceg
Az úrnő

Eredendő bűnösök – Fehér évek:
The Saint
The King
The Virgin
The Queen

Az írónőről:

A nagy sikerű ‘Eredendő bűnösök’ regények szerzője, Tiffany Reisz, írói pályája kedvéért hagyta maga mögött konzervatív és vallásos leánynevelő intézeti tanulmányait. S bár e lépése örök üdvösségét veszélyeztette, végül jobb döntésnek bizonyult, mint azt valaha is gondolta volna. Sorozatának első kötete – A szirén – 2012-ben elnyerte az egyik legrangosabb amerikai könyves magazin legjobb erotikus regénynek járó díját. A történetek pedig azóta is egyre több olvasót hódítanak meg világszerte. Az írónő jelenleg Oregonban, Portlandben él férjével, Andrew Shafferrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük