2015: Assassin’s Creed a viktoriánus korba látogat

Tegnap kiszivárgott a hír, miszerint a következő Assassin’s Creed már egy jó ideje készül, és jövőre várható. Egyelőre a “Victory” kódnevet kapta abból kifolyólag, hogy a 19. században, a viktoriánus Londonban játszódik majd. A projektet az Ubisoft megerősítette, ám míg mi rajongók örülünk minden hírmorzsának, a készítők nagyot csalódtak, hiszen egyelőre a Unity játszhatóságának javítására próbálnak összpontosítani.

A “Victory” több okból is fekete báránynak számít a sorozatban. Rögtön mindjárt ott van a tény, hogy az Ubisoft Quebec (Assassin’s Creed III [The Tyranny of King Washington], Assassin’s Creed IV [Freedom Cry]) csapata fejleszti, és nem az Ubisoft Montreal, akik eddig az összes nagy AC projektet felügyelték.

Ahogy általában, most is lehet irigykedni a Kotakura, ugyanis van egy 7 perces játékvideójuk a főszereplővel. Azért a srácoknak megesett rajtunk a szíve és kaptunk négy képet is a videóból, és ha azt hitted, hogy a Unitiy szép volt, ettől leesik az állad.

Ám nem csak a készítőbrigád az egyetlen új dolog a Victoryban. Az egyik képen ugyanis láthatjuk, amint egy mozgó jármű tetején harcolunk, míg egy másik képen Batmant megszégyenítő kecsességgel használja hősünk a kilőhető kampót, hogy egy zsúfolt helyen célpontja közelébe jusson.

A “Victory” megjelenését jövőre tervezik – pontos dátum még nincs. 
A játék PC-re, PS4-re & Xbox One-ra jelenik majd meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük