2014 Animekarácsony – A tél legnagyobb bulija

Közeleg az év legjobb bulija! Ha nincs programod, szeretnél egy jót szórakozni a karácsonyi rohanás előtt, itt a remek alkalom. Idén is Animekarácsony! Megújult programokkal, és kétszer akkora helyen, mint korábban! Gyere el, ne hagyd ki a tél legnagyobb animés buliját!

A MondoCon csapata szeretettel vár mindenkit 2014. december 14-én, vasárnap délelőtt tíz órától este hét óráig tartandó szórakoztató rendezvényükre, az Animekarácsonyra.

Helyszín: Millenáris Park, Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

A rendezvény a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi/fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat. 2008 óta töretlen népszerűséggel kerülnek megrendezésre az Animekarácsonyok, idén jelentősen bővül a rendezvény mérete és programkínálata is.

Ízelítő a programokból:

– Látványos cosplay (jelmez) verseny
– A legújabb videojátékok bemutatója
– Just Dance 2015 verseny és szabad tánc
– Naruto-bajnokság és szabad játék
Novella- és haikuíró pályázatok
– DDR-, rajz- és karaoke énekverseny
– CONbeugró (szituációs improvizálós játék, talpig jelmezben)
– Kerekasztal-beszélgetések és workshopok (kultúra, anime, sci-fi, fantasy témában)

A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, vetélkedő, kvízjáték, szabad konzolozás, gó és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, képregénybolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők, de tehetséges hazai alkotók kézműves termékei is megvásárolhatók lesznek. A legkülönfélébb hazai klubok is képviseltetik magukat (Star Wars, Star Trek, Gyűrűk Ura, Stargate, stb.), valamint lesz egy igazi mangakávézó is!

További részletek: www.mondocon.hu

Jegyvásárlás!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük